Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – ΑΟ Καβάλα 0-4

Ήττα για τον Εορδαϊκό μέσα στην Πτολεμαΐδα από την δυνατή Καβάλα με σκορ 0-4.  Σκορ ημιχρόνου 0-3.   Η  νεανική ομάδα του Εορδαϊκού  παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν τα κατάφερε και γνώρισε δίκαια την ήττα από την καλύτερη Καβάλα.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (τελευταίο διπλό το Μάιο του 2016 απέναντι στη Δόξα Δράμας), πανηγύρισε η ομάδα της Καβάλας. Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη επικράτησε στην Πτολεμαΐδα του Εορδαϊκού με 0-4, στο πλαίσιο της 23ης  αγωνιστικής, του πρώτου ομίλου, του πρωταθλήματος της Football League 2.

Ο ΑΟΚ ”καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα σε διάστημα πέντε λεπτών, με τέρματα των Λίτσκα, Τζιτζιφάκου και Μελισσόπουλου, στο 23ο,25ο και 28ο λεπτό αντίστοιχα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Μελισσόπουλος δώδεκα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Εορδαϊκός (Χ.Σαμαράς): Χρυσοστομίδης, Λιάπτσης(64′ Αποστολίδης), Λιάμης, Σερασκέρης, Σέχι,Μπαλίτσας (46’ Χαραλαμπίδης), Γκελοσάνι, Βλαδίκας, Τσακανίκας, Καλογιαννίδης, Μάγγος (79’Σεκουλίδης).

ΑΟ Καβάλα (Α.Διγκόζης): Αθανασίου, Ζαρωτιάδης, Καλλιβωκάς,Τουμανίδης (70′ Προύντζος), Φραγκούλης, Κεφαλάς, Σταματόπουλος, Κυζιρίδης, Μελισσόπουλος (79′ Τουμαντζίδης), Λίτσκας, Τζιτζιφάκος (64′ Θωμαϊδης).

Διαιτητής: Πάνος

Βοηθοί: Κόλλιας-Θανασιάς (Ηπείρου)

Σχόλια