Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Κρυόβρυσης – Ερμής Ασβεστόπετρας 1-1 | φωτο

Ηρακλής Κρυόβρυσης
 Φύλακας Άγγελος ετών 52
 Ο αγώνας Ηρακλής Κρυόβρυσης - Ερμής Ασβεστόπετρας έληξε με σκορ 1-1 σε ένα δυνατό παιχνίδι.
Το σημείο αναφοράς όμως ήταν η επανεμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι μετά το 2005 του 52χρόνου προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας του Ηρακλή Τριανταφυλλίδη Λάζαρου.


Η ομάδα του Ηρακλή Κρυόβρυσης αναγκάστηκε να επιστράτευση τον έμπειρο τερματοφύλακα λόγω των πολλών ελλείψεων ποδοσφαιριστών της οι οποίοι απουσίαζαν στην τετραήμερη σχολική εκδρομή των λυκείων τους  και αφού πρώτα είχε ζητήσει την  αναβολή του αγώνα αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το σωματείο του Ερμή Ασβεστόπετρας.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΑΖΑΡΕ!

Για την ιστορία να πούμε πως το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε την ομάδα της Κρυόβρυσης η οποία με νίκη θα πλασαριζότανε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα πλησίαζε την πρώτη μετά τα στραβοπατήματα της Ακαδημίας Βοΐου και του Ηρακλή Πτολεμαΐδας.
Ερμής Ασβεστόπετρας 


 Οι σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Τσεμπερλίδης ο Δημήτρης ο οποίος με δυνατό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα για το 1-0 στο 4ο λεπτό και λίγο αργότερα ισοφάρισε η Ασβεστόπετρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χινδηρίδη για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣΤριανταφυλλίδης Λάζαρος, Ιωσηφίδης Αβραάμ, Τσάκος Συμεών, Καραγιάννης Γιάννης, Αρσενίδης Αλέξης (60ο Μούκας Δημήτρης), Βλάχος Στέφανος, Τσεμπερλίδης Δημήτρης, Ακριτίδης Χαράλαμπος (80ο Παπαδόπουλος Βασίλης), Κουτούπης Αλέξανδρος (60ο Τριανταφυλλίδης Λευτέρης), Ματσιγγάρης Χρήστος, Παπαδόπουλος Διογένης.

Ηρακλής Κρυόβρυσης 
Γ.Α.


Σχόλια