Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Δόξα Βερμίου Πύργων - Πρόοδος Κομνηνών 1-1 | φωτο - βίντεο


Δίκαιο το αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπυ της Εορδαίας μεταξύ των ομάδων Δόξας Βερμίου Πύργων και Πρόοδου Κομνηνών.
Οι ομάδες κυνήγησαν την νίκη με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει μια πικρή γεύση  και στους δύο και ειδικά στην τοπική ομάδα που έμεινε αρκετά πίσω στο κυνήγι ανόδου ( 6 βαθμούς από την δεύτερη προνομιούχο θέση ).

Φάσεις και γκολ:
Στο 12 λεπτο ο Παπαχρήστου σε τετ α τετ δεν θα προλάβει να πλασάρει με τον Ευσταθάδη να μπλοκάρει.
Στο 15 λεπτο ο Παρηγορίδης θα βγει τετ α τετ με τον Ευσταθιάδη και πάλι να προλαβαίνει τον επιθετικό των Πύργων και να κερδίζει και το φάουλ.
Στο 23λεπτο  ο Παριγορίδης θα σουτάρει έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα των Κομνηνών να μπλοκάρει την μπάλα σταθερά.
Στο 26 λεπτό ο Ανδρονικίδης θα μπεί από πλάγια αριστερά και θα κάνει μια σέντρα σουτ με τον Νεοφυτίδη  να μην  μπορεί να βάλει το πόδι και να κάνει το γκολ για τους Πύργους.
Στο 31λεπτο σε κόρνερ του Νεοφυτίδη ο Παριγορίδης θα πιάσει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 43λεπτο ο Σίσκος για τα Κομνηνά θα εκτελέσει το φάουλ με τον Τσιτλαχίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Ημίχρονο 0-0,
Στο 47λεπτο ο Παριγορίδης θα βγει τετ α τετ θα περάσει και τον Ευσταθιάδη και θα κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους 200 και πλέον φιλάθλους των Πύργων.
Η χαρά για τους Πύργους όμως θα κρατήσει 2 λεπτά.Ετσι στο 49 λεπτό ο Σίσκος με εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 1-1 με τους 50 και πλέον φίλους των Κομνηνών να παραλληρούν για την αγαπημένη τους ομάδα.
Στο 55 λεπτό ο Λυκόπουλος θα χάσει την ευκαιρία να κάνει το 1-2 με τον Τσιτλαχίδη να καθαρίζει την φάση.
Στο 70 λεπτό ο Σουγιουλτζής που μπήκε στο 63  θα κλέψει από τον Ανδρονικίδη και θα βγει τετ α τετ προ του Τσιτλαχίδη με τον διαιτητή Τζουβάρα να σταματάει την φάση καταλογίζοντας φάουλ μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες τόσο από τον πάγκο των φιλοξενουμένων όσο και απο μερίδα των δίλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο 75 λεπτό ο Χ"ιωαννίδης θα σεντράρει με τον Παριγορίδη και πάλι να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά άουτ
Στο 76 λεπτό σε κόρνερ του Κοσμίδη Δ. ο νεοεισελθών Τσαραμανίδης θα πιάσει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ευσταθιάδη.
Στο 78 λεπτο ο Χατζηιωαννίδης θα κάνει την μπαλιά στον Νεοφυτίδη με τον τελευταίο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 85 λεπτό ο Παρηγορίδης θα μπει απειλιτικά προς της αντίπαλη εστία με την επόπτη Δημητριάδου να δείχει άουτ μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από πλευράς Πύργων σταματώντας την φάση.
Τελικό σκορ 1-1 με την τοπική Δόξα να μένει πίσω στο κυνήγι της ανόδου και την ομάδα του Φώτη Θεοδωρίδη να δείχνει σημεία ανάκαμψης στον δεύτερο γύρο.Οι ομάδες και οι δύο με αρκετά παράπονα για την διαιτησία που προσπάθησε να κρατήσει το ματς δίχως να αποφύγει τα λάθη. 

Συνθέσεις:ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ 
Προπονητης Ρισβάνης Κώστας,

Τσιτλαχίδης,Ταγγίδης,ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ,ΚΟΣΜΙΔΗΣ Α,Κοσμίδης Δ,Βαγγόπουλος,Παπαχρήστου,Πεσιρίδης ( 72 Τσαραμανίδης),Παριγορίδης,ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ,ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ( 87 Παραστατιδης )

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ
Προπονητής : Θεοδωρίδης Φώτης

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ,ΤΣΕΡΜΕΚΙΔΗΣ,Σοιλεμες,Ιτσος,Γεωργιάδης(ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ 63),Βουλωμένος,ΣΙΣΚΟΣ,ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ(Κατωτοικ'ιδης 90),Τεληγιαννίδης( 92 Γεωργιαδης ),ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ,Ψαρράς



Διαιτητές: Τζουβάρας , Δημητριάδου,Κάμπερ
Γιατρός Πετρίδης


ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ 
ΔΟΞΑΣ ΒΕΡΜΙΟΥ - ΠΥΡΓΩΝ

















Σχόλια