Δαναοί Κοζάνης - ΑΕ Καισαρειάς 2-3 - Το γκολ της ισοφάρισης (1-1) της Καισαρειάς ... και τα πανηγύρια στο τέλος του παιχνιδιού! | φωτο - βίντεο

Αποστολή εξετελεσθει 
Η ΑΕ Καισαρειάς, την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία. 
Το αγχωτικό νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα των Δαναων με σκορ 2-3, και μάλιστα με ανατροπή, δίνει το τρίτο εισιτήριο για την πιο πάνω κατηγορία. 

Το ματς εν ολίγοις. 
Αγχωτικό ξεκίνημα, με τους Δαναούς να μπαίνουν πιο δυνατά και να καταφέρνουν να προηγηθούν μετα από αδράνεια της άμυνας, 1-0.
Η απόδοση ανεβαίνει και η πίεση αποφέρει ένα φάουλ από αριστερά και το "αγιο" δεξί του Τζελλου Γ. να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 1-1, αποτέλεσμα ημιχρόνου. 
Το Δεύτερο ημίχρονο αντιγράφει το πρώτο. 

Κακός υπολογισμός της μπάλας από αμυνόμενο, με τον επιθετικό των αντιπάλων να βγαίνει μόνος απέναντι στο Καραγιάννη. 2-1.
Η πίεση ανεβαίνει. Περίτεχνη ενέργεια του Βαβλιαρα μέσα στην περιοχή, ανατροπή και πέναλτι για την ομάδα μας. Αναλαμβάνει ο Τζελλος και δεν χαρίζει. 2-2. 
Στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Ευαγγελοπουλος. Με ωραία ενέργεια αποφεύγει τον αντίπαλο του, μπαίνει στη περιοχή και με δυνατό σουτ δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Ατυχία και συνάμα τύχη για μας, σε διπλό δοκάρι για τους Δαναούς λίγο πριν τη λήξη για να ισοφαρίσουν. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αξιόμαχη ομάδα των Δαναων.

Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Καρατερπου και των βοηθών.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές στον προπονητή και τη διοίκηση που με πείσμα από την επανασύσταση της ομάδας προσπαθούσαν πάντα για το καλύτερο. 
Το επόμενο και τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τις Αυλές, Σάββατο 1/4 θα είναι γιορτή. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει και χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές.

Αθλητική Ένωση Καισαρειάς

Δαναοί Κοζάνης - ΑΕ Καισαρειάς  2-3  - Το γκολ της ισοφάρισης (1-1) της Καισαρειάς ... και τα πανηγύρια στο τέλος του παιχνιδιού! 


Σχόλια