Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες Ελλησπόντου – Ηρακλής Κρυόβρυσης 2-5

 
Ελπίδες Ελλησπόντου 
Άξια η ομάδα της Κρυόβρυσης πήρε μεγάλο διπλό μέσα στη δύσκολη έδρα του Ελλησπόντου στο γήπεδο της Ακρινής.
Αξίζουν τα συγχαρητήρια οι  ποδοσφαιριστές της Κρυόβρυσης σε ένα παιχνίδι που δίκαια πήρε την νίκη και μαζί με της αποσκευές της πήρε και τρείς πολύτιμους βαθμούς που ίσως να  είναι χρήσιμοι   στην πορεία του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α’  κατηγορία.
Με σκοπό μόνο την νίκη έπαιξε η Κρυόβρυση και νωρίς στο 5 λεπτό άνοιξε το σκορ 0-1
 Στο 20 λεπτό η ομάδα του Ελλησπόντου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του αμυντικού και από τα 11 μέτρα ο Καραφυλλίδης (Κάμαν) ευστόχησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
Η ομάδα της Κρυόβρυσης αντέδρασε άμεσα και στην επόμενη φάση  στο 30 λεπτό με σουτ βολίδα μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ 1-2.
Ηρακλής Κρυόβρυσης 

 Στο 40λεπτο με ιδανικό πλασέ τριπλασίασε το σκορ και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ της σκορ 1-3.
Στην επανάληψη πάλι με το καλημέρα στο 48 λεπτό με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά ανέβασε τον δείκτη τού σκορ σε 1-4. Ο Ελλήσποντος που στο σημερινό παιχνίδι δεν απέδωσε αυτό που ξέρει καλά να κάνει , δεν ήταν στην καλύτερη μέρα αλλά μπόρεσε να μειώσει με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Καραφυλλίδης βάζοντας και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του Ελλησπόντου.

Η επίθεση της Κρυόβρυσης όμως  στο σημερινό παιχνίδι έβγαζε φωτιές και στο 75 λεπτό με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον γκολκίπερ Τεντσογλίδη κάνοντας το τελικό σκορ 2-5.


Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κουτσώνα με τους βοηθούς Τζιαμπάζη και Πανυτσίδου.

ρεπορτάζ: Γ.Κ. 

Σχόλια