Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη 2004 - Ελπίδες Ελλησπόντου 0-1


Μ’  ένα εύστοχο πέναλτι του Κώστα Καραφυλλίδη στο 45'  ο  Ελλήσποντος πήρε την νίκη 0-1 και  την άτυπη ρεβάνς του Α’  γύρου  εκεί όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 1-2.
Αρκετά καλό παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Ένα γκολ υπέρ του Ελλησπόντου αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ένα δοκάρι υπέρ της Κοζάνης 2004 με τον Σαμαρά δύο αποβολές στα τελευταία 15  λεπτά  για τον Ελλήσποντο (Τενζίδης και Ποσινακίδης) αλλά κι ένα ακυρωθέν γκολ  της Κοζάνης 2004 που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων συνθέτουν το παζλ του αγώνα. 

Παράπονα  της Κοζάνης 2004 για το γκολ που ακυρώθηκε.  

 Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Κοζάνης 2004, ήταν  λάθος η απόφαση της βοηθού κυρίας Βαρδιάμπασης να ακυρώσει το γκολ γιατί ο αμυντικός που προηγήθηκε προσπάθησε να παίξει τη μπάλα χωρίς να τα καταφέρει κι ο επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και σκόραρε. Ίσως έπρεπε να  πάρει τη φάση  επάνω του ο διαιτητής κ. Γεωργιάδης.

Ο κανονισμός το αναφέρει ξεκάθαρα,  τονίζουν  τελειώνοντας οι ιθύνοντες της ομάδας πως όταν ο αμυντικός προσπαθήσει να παίξει και δε το πετύχει τότε δεν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ.
Ευτυχώς για όλους το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά πρέπει όλοι που συμμετέχουν σ’  ένα παιχνίδι (παράγοντες, προπονητές,  ποδοσφαιριστές  και ιδίως οι διαιτητές) να είναι πιο προσεκτικοί και ενημερωμένοι για τους  νέους κανονισμούς που ισχύουν. 

Σχόλια