Τελική φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης Παίδων - Κορασίδων 2017 2ος ο Κρότωνας στην Γενική Κατάταξη, 5η η Εορδαία Πάλη

 2ος ο Κρότωνας στην Γενική Κατάταξη
Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης Παίδων και Κορασίδων διεξήχθη με επιτυχία στην  πόλη της Κοζάνης.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν 42 και ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν  στις αποστολές των ομάδων ήταν περίπου   148 αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων οι 63 στην ελληνορωμαϊκή, οι 60 στην ελευθέρα παίδων και 25 στην ελευθέρα κορασίδων.

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Χρυσός ο Δημήτρης Νικολαΐδης του Κρότωνα Κοζάνης στα 69kg
Μεγάλη επιτυχία για τον Κρότωνα Κοζάνης που στην γενική κατάταξη κατετάγη 2ος σύλλογος. 1ος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, 3η η Χαλκίδα ενώ την 5η θέση κατέλαβε η Εορδαία Πάλη.

Ο Κρότωνας κατέκτησε ένα χρυσό με τον Δημήτρη Νικολαΐδη στα 69kg, ένα αργυρό με τον Χάρη Τζαμπαζλή  στα  85kg,  που τραυματίστηκε στον ώμο,  ένα χάλκινο με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονίδη, μία 4η θέση με τον Σισμάνη Π., και δύο 5ες θέσεις με τον Τσαλουκίδη Ε.  και τον  Γιάννη Ξυνόπουλο. 

Να αναφέρουμε όσο περίεργο κι αν ακούγεται ότι ο Ξυνόπουλος στις λεπτομέρειες αλλά και με κάποιες άδικες αποφάσεις των Κριτών, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Κρότωνα,  του στέρησαν να αγωνιστεί στον τελικό της κατηγορίας.

5η θέση στην γενική κατάταξη  για την Εορδαία Πάλη, με ένα  χρυσό του Αλέξανδρου Μήτκα στα 76kg, ένα χάλκινο του Γιώργου Καζαντζής στα 46 kg, μία 5η θέση με τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη στα 85kg, ενώ ο Σ. Σαλασίδης στα  69kg αποκλείστηκε.










Σχόλια