Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας - Ηρακλής Κρυόβρυσης 3-0 | φωτο - βίντεο

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Καλπάζει ο Ηρακλής κι ανοίγει τη διαφορά στην κορυφή  … πήρε το ντέρμπι 

Καλπάζει προς την Α κατηγορία ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας, μετά και την νίκη του στο ντέρμπι επί της Κρυόβρυσης με 3-0 μπροστά σε 50 φιλάθλους που αψήφησαν το τσουχτερό  κρύο. 

Η ομάδα του κ. Καραγκιολίδη συνεχίζει το θετικό  σερί της, αφού  έχει να χάσει από την 5η αγωνιστική του πρώτου γύρου από το Βέρμιο Καρυοχωρίου και μάλιστα εντός έδρας  με 1-0.



 Από κει και μετά μετράει  10 νίκες και 2 ισοπαλίες και γκολ 21 υπέρ και 4 κατά έχοντας   από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.  
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με πολύ λίγες καλές φάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι μόνες φάσεις ήταν τα δυο γκολ και τίποτα παραπάνω. 
Χατ τρικ πέτυχε ο Μιχαηλίδης



Φάσεις και γκολ 
Η πρώτη καλή φάση ήταν το γκολ για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας στο 7΄με τον Μιχαηλίδη που μπήκε μόνος του και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Δυο λεπτά αργότερα στο 9’ ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας χάνει ευκαιρία σε σέντρα του Μιχαηλίδη, απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας η μπάλα πήγε στον Τσαγκαλίδη που από κοντά έκανε το πλασέ αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
21΄ Ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Μπίκου.
35΄ Η Κρυόβρυση χάνει μοναδική ευκαιρία, με τον Αιχμαλώτιδη  που από κοντά στόπαρε την μπάλα έκανε το σουτ αλλά εξ΄επαφής απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
88΄ Ευκαιρία για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας με τον Πολυχρονίδη, που με σουτ από κοντά πέρασε άουτ.
90΄ Ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας διπλασιάζει τα τέρματα του με πολύ ωραίο σουτ του Μιχαηλίδη η μπάλα και λόγου του αέρα πήρε  παράξενη τροχιά, και  κρέμασε τον τερματοφύλακα .
Δυο λεπτά αργότερα έγινε το 3-0 και πάλι με τον Μιχαηλίδη με πλασέ από κοντά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Ζούγρας με επόπτες τους κ.κ.  Μπαλιάκα και Βογδόπουλου.

Συνθέσεις:
Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Ακαδημία  Ηρακλή Πτολεμαΐδας (Καραγκιολίδης): Μπίντζης, Ρωσσίδης Μ, Σαββάκης, Τζουβάρας, Ρωσσίδης Α, Μπίκος, Κριτσάνης(86΄Μωυσιάδης), Λούσιος, Μιχαηλίδης, Τσαγκαλίδης( 92΄Γκόλης), Πολυχρονίδης.


Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.

Ηρακλής Κρυόβρυσης (Μανώλας Γ): Μανώλας, Ιωσιφίδης, Λούσιος, Αρσενίδης, Βλάχος, Ακριτίδης, Τσεμπερλίδης, Λυπιρίδης(57΄Ματσιγγάρης), Αιχμαλωτίδης( 82΄Τσάκος), Μούκας(63΄Τριανταφυλλίδης Λ), Παπαδόπουλος.


ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 



Σχόλια