Γ’ Εθνική: Απόλλων Καλαμαριάς – Μακεδονικός Φούφα 3-1 | βίντεο

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στην έδρα του και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν του Μακεδονικού Φούφα  3-1, σκορ ημιχρόνου 3-0.

Ο Μακεδονικός,  όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποί του,   επηρεασμένος από το εχθρικό κλίμα που συνάντησε,  πριν καλά -  καλά ξεκινήσει  το παιχνίδι,  από ανθρώπους της Καλαμαριάς με φραστικές επιθέσεις και απειλές φάνηκε υπνωτισμένος στο α’ μέρος με συνέπεια να δεχθεί 3 γκολ.

Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ,  λίγο πριν το τέλος σε 3-1.
  Τα γκολ για την Καλαμαριά πέτυχαν στο 10'και 43' ο Κυβελίδης, στο 36' ο Καλαϊτζίδης ενώ για τον Φούφα ο Βλαδίκας στο 87'.

Το φιλμ του αγώνα
Ο Κυβελίδης άνοιξε το σκορ για την Καλαμαριά μετά από , σέντρα του  Ν' Λουντούλου.
Στο 37ο λεπτό ο Καλαϊτζίδης έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής μην αφήνοντας περιθώριο στον Παπαδόπουλο.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και τρίτο γκολ από την ομάδα της Καλαμαριάς μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Κυβελίδης με δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός ισορρόπησε   και πήρε μέτρα.
Στο 59' η Καλαμαριά είχε δοκάρι με τον Βεργώνη.
Στο 75' ο Μακεδονικός απαντάει με δοκάρι του Τσικόπουλου. 
Ο Μακεδονικός Φούφα  το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Βλαδίκα στο 87'. Ο νεαρός μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με πλασέ μείωσε.
Να αναφέρουμε πως ο Μακεδονικός Φούφα πέτυχε γκολ με τον Ρωμαίο, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. (οριακά) 


Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (58’ Χασομέρης), Σαμαράς, Καπίας, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης (66’ Φάμπιο), Ν'Λουντούλου, Πόποβιτς, Καλαϊτζίδης (75’ Καλογέρης)

Μακεδονικός Φούφα (Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Τσόμπο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Σιδηρόπουλος, Τακίδης, Τσικόπουλος, Δούφας (86’ Βλαδίκας), Χάιτας (75’ Πιρίτσαους), Ρωμαίος (62’ Παπουτσίδης), Ζιώγας.

Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Καμπούρης, Σάββας (Σερρών)


Σχόλια