Γ' ΕΠΣ Κοζάνης: Αίας Μικροβάλτου - ΑΕ Καισαρειάς 3-2


Ντέρμπι με τα όλα του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι με την ομάδα του Μικροβάλτου, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Τρανοβαλτου. 
Δυνατές μονομαχίες, ανατροπές στο σκορ, ένταση και από μια κόκκινη κάρτα για την κάθε ομάδα. 

Το φιλμ του αγώνα 
Ισορροπημένο 1ο ημίχρονο με τις ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με στημένες φάσεις, έως τη φάση του γκολ στο 25ο λεπτό, όπου και προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα. 

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για την ισοφάριση όπου και τα κατάφερε με τον Ευαγγελόπουλο. Έχοντας τον ενθουσιασμό καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Ευαγγελόπουλο κάνοντας την ανατροπή. 

Η συνέχεια ήταν για γερά νεύρα. Κακή διαχείριση του παιχνιδιού από την μεριά μας και κοντά στο 85ο λεπτό ξεκινώντας η φάση από ξεκάθαρο οφσάιντ, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους και πετυχαίνοντας τελικά την ανατροπή, κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κερδισμένο πέναλτι. 
Τελικό σκορ 3-2.

Κόκκινη κάρτα είδαν οι Χαρισόπουλος Φιλ. για το Μικροβαλτο και Βίλδος Πασ. για την Καισαρειά, μετά από αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους.


Μέτρια η διαιτησία του κυρίου Σπέντζα και ακατάλληλος για τα παιχνίδια ο βοηθός κος Σίας.


Αθλητική Ένωση Καισαρειάς

Σχόλια