Γ’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Περδίκκα – ΑΕ Καισαρειάς 3-2 | φωτο

 
Μόνο ως αυτοκτονία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο τρόπος που ηττήθηκε η ΑΕ Καισαρειάς από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Περδίκκα.
Για άλλη μια φορά, κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι που ήταν αν μη τι άλλο, έδειχνε να είναι υπό τον έλεγχο της.


Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς σκορ, με την ομάδα της Καισαρειάς να έχει κλασικές ευκαιρίες σε τετ α τετ, να ανοίξει το σκορ, και την αντίπαλη ομάδα να αρκείται σε μακρινά σουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα Καραγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε ο χορός των γκολ.
Ο Βίλδος, μετά από κάθετη πάσα, βγήκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάρει άψογα ανοίγοντας το σκορ 0-1.

Με πέναλτι, μετά από καθαρή ανατροπή, έρχεται η ισοφάριση 1-1.
Το 1-2 θα γίνει από τον Βαβλιάρα, που διεκδίκησε την μπάλα μέχρι τέλους και κατάφερε να πλασάρει πάνω από τον τερματοφύλακα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με στημένο κατάφερε ο Περδίκκας να ισοφαρίσει το σκορ, με τον Καραγιάννη να μην υπολογίζει σωστά με συνέπεια να δει την μπάλα στο βάθος της εστίας του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει στη ισοπαλία, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από αλλεπάλληλα αμυντικά λάθη, χωρίς η μπάλα να απομακρύνεται από την περιοχή, στρώνεται σε αντίπαλο παίκτη και με κοντινό σουτ σκοράρει κάνοντας το τελικό 3-2.

ΑΕ Καισαρειάς … μετά το παιχνίδι…
Με αυτό το αποτέλεσμα, υποχρεώνεται η ομάδα μας, την επόμενη αγωνιστική να πάει στους Δαναούς και να μην χάσει, έτσι ώστε να πάει στο τελευταίο εντός έδρας ματς και να παίξει την τρίτη προνομιούχα θέση για τη άνοδο στη β' κατηγορία.

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μας
Όπως και να έχει, ανήκουν τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την υπερπροσπάθεια, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Η ΑΕ Καισαρειάς ευχαριστεί θερμά
Θέλουμε να  ευχαριστήσουμε  θερμά, την ομάδα του Περδίκκα για την άψογη φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για την άνοδο τους στην επόμενη κατηγορία.

Παράπονα για τη διαιτησία
Παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της Καισαρειάς για τη διαιτησία του κυρίου Δεληζήση και των βοηθών του, αφού όπως υποστηρίζουν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις έκοψε τετ α τετ της ομάδας τους, δίνοντας λανθασμένα οφσάιντ.





Σχόλια