Β’ ΕΠΣΚ: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Πρόοδος Κομνηνών 4-0 | φωτο - βίντεο


Εύκολο απόγευμα για  τα Κομνηνά
 Ένα εύκολο απόγευμα είχαν τα Κομνηνά που κέρδισαν μέσα στην Άρδασσα τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο με το ευρύ 4-0. Η ομάδα τον Κομνηνών έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε  να πάρει το διπλό.

 Από την άλλη η Άρδασσα χρησιμοποίησε  νεαρούς παίκτες ,  έκανε μια δυο ευκαιρίες αλλά δεν είχε τον παίκτη που θα έσπρωχνε την μπάλα στα δίκτυα.


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 10΄ μιας και έγινε το 0-1 με σουτ του Σίσκου μέσα από την  περιοχή.
Τρία λεπτά αργότερα ευκαιρία για τα Κομνηνά με κεφάλια του Ίτσκου μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη.
28΄Εχουμε την μεγάλη ευκαιρία για την Άρδασσα όταν έφυγε μόνος του ο  Παπάζογλου, έκανε το πλασέ και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν στα δίκτυα έσκασε κάτω άλλαξε πορεία και κατέληξε άουτ.
34΄ Σουτ έξω από την περιοχή του Σοϊλεμέ  και το 0-2 για τα Κομνηνά.
Ένα λεπτό αργότερα γίνετε το 0-3 από  τον Γεωργιάδη με σουτ μέσα από την περιοχή που  τριπλασιάζει τα γκολ για την ομάδα του.
Στο 40΄  ευκαιρία για τα Κομνηνά με τον Ξανθόπουλο που μετά από σέντρα του Γεωργιάδη , έκανε το κοντρόλ, και το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και εν συνεχεία πάνω στην γραμμή έδιωξε ο αμυντικός.
Στο 45΄ειχαμε μια μικροένταση μεταξύ του Βουλομένου των Κομνηνών και του Τζελαλίδη με τον διαιτητή να τους δείχνει από μια κίτρινη.
Στο 50΄τα Κομνηνά κάνουν το 0-4 με τον Ξανθόπουλο από κοντά με σουτ.
Από το 85΄ η ομάδα των Κομνηνών έπαιζε με 9 παίκτες λόγο τραυματισμού δυο παικτών της, του Τεληγιαννίδη και του Ηλιάδη μιας και είχε κάνει τις αλλαγές.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Μιχαηλίδης): Βαμβάκας, Ντάβες, Κακουλίδης, Κούκας, Τριανταφυλλίδης, Σαββίδης(46΄Μεντεσίδης), Χότσας, Τσελαλίδης, Παπάζογλου, Ζησιός, Ξανθόπουλος.

Πρόοδος Κομνηνών (Θεοδωρίδης): Στεργίου, Τσερμεκίδης, Σοιλεμές, Ίτσκος, Βουλομένος, Σίσκος, Χατζηπαναγιώτιδης, Ψαρράς, Τεληγιαννίδης, Γεωργιάδης( 63΄ Ηλίαδης), Ξανθόπουλος( 68΄ Ψωμιάδης).


Διαιτητής: Σουλίδης Δ.

Βοηθοί:   Δραγώγιας, Φραντζοπούλου   
ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 

























Σχόλια