Γ' ΕΠΣ Κοζάνης: Αίας Μικροβάλτου - Απόλλων Αυλών 5-2 | φωτο - βίντεο




Η απίστευτη ραμπόνα του Μάνου Ντινελλάρη 
Η νέα απίστευτη «ραμπόνα» του Μάνου Ντινελλάρη  «επισκίασε» την καταιγιστική νίκη του Αίαντα Μικροβάλτου με σκορ 5-2 επί του Απόλλωνα Αυλών, που τον φέρνει με τα …δυο πόδια στη β’ κατηγορία, μετά τον κυριακάτικο αγώνα στο γήπεδο Τρανοβάλτου (12.3.2017), τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του τοπικού πρωταθλήματος της γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Το παιχνίδι δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν ανώτερη -παρότι έπαιξε «χαλαρά»- και πήρε μια δίκαιη νίκη.





Τα γκολ του αγώνα:
1-0 στο 20’ από τον Μάνο Ντινελλάρη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Μουλάι.
2-0 στο 45’ από τον Παναγιώτη Βλαχάβα με κοντινή προβολή, μετά από χτύπημα κόρνερ του Ντινελλάρη
2-1 στο 54’ η μείωση από τον Στέφανο Παπαστέργιο, που με εκπληκτική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, περνώντας αντιπάλους και κερδίζοντας κόντρες, έφτασε στη μικρή περιοχή και πλάσαρε τον Δισερή.
3-1 στο 57’, στη φάση της …χρονιάς, όταν ο Μάνος Ντινελλάρης δέχτηκε ωραία μπαλιά  έξω από την περιοχή από τον Ορέστη Μάντση, ελίχτηκε και από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε δυνατό σουτ «ραμπόνα» (!!!) στέλνοντας τη μπάλα να σκάσει στο αριστερό «Γ» του εμβρόντητου τερματοφύλακα των Αυλών Τριανταφυλλίδη, να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο και ο Γιώργος Μίχος με πλασέ να τη στέλνει στα δίχτυα.
3-2 στο 79’ από τον Έρικ Μερόλλι, που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, μετά από μακρινή μεταβίβαση του Πατσικόπουλου.
4-2 στο 87’ από τον συνήθη «ύποπτο» Γιώργο Μίχο Ρονάλντο», 2ο προσωπικό) με υποδειγματικό πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Αχιλλέα Γιαννόπουλου.
5-2 στο 89’ με κοντινή εξαιρετική κεφαλιά του Χάρη Μάστορα, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Τριανταφυλλίδη, σε δυνατό μακρινό σουτ του Μουλάι.
Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι (57’ με τη «ραμπόνα» του Μάνου στη φάση του 3ου γκολ, 70’ σε φάουλ και πάλι του Μάνου που αποκρούστηκε και από τον τερματοφύλακα) και ένα οι γηπεδούχοι (9’ Μερόλλι).

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.

«Εύκολο» απόγευμα για τον πολύ καλό διαιτητή Τσούλη και τους βοηθούς του Λαμπριανίδη και Μπαλιάγκα, με το διαιτητή -για να χαριτολογήσουμε- να έχει «συμμετοχή» στη μεγάλη φάση της «ραμπόνας» του Μάνου, αφού με επιτόπιο άλμα απέφυγε τη μπάλα που πήγαινε πάνω του, στην τελική πάσα του Μάντση στο Μάνο, πριν το μαγικό σόου της «ραμπόνας»!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δ.): Δισερής Γεω., Βέττας Κυρ., Φτάκας Λαζ., Βλαχάβας Παν., Μασκόπουλος Βασ., Μουλάι Εσμ., Γιαννόπουλος Αχι., Μάντσης Ορε., Μίχος Γεω., Χάκα Λεο..
Για το Μικρόβαλτο αγωνίστηκαν σαν αλλαγή οι, Θεοδουλίδης Κωσ., Μάστορας Χαρ. και Παπαδόπουλος Ιωά..  

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ: Τριανταφυλλίδης Ν., Αντάρας Στε., Κούτσιας Αντ., Κοσσυβάκης Δημ., Μερόλλι Ερι., Παπαστέργιος Στε., Μποτσόλης Νικ., Δημώκας Αθα., Τελιόπουλος Χρη., Παπαστέργιος Κων., Βήττας Στα..
Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν ακόμη σαν αλλαγή οι, Πελέκας Κων. και Πατσικόπουλος Στα..

Γ.Μ./mikrovalto.gr


Σχόλια