Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες Ελλησπόντου - Ηρακλής Κρυόβρυσης | φωτο


Παρέλασαν στην Ακρινή οι παίκτες της Κρυόβρυσης

Καταπληκτική εμφάνιση και νίκη με σκορ 5-2 στην δύσκολη έδρα του Ελλησπόντου στο γήπεδο της Ακρινής κατάφερε να πάρει η ομάδα του Ηρακλή Κρυόβρυσης ανήμερα της Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου. Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Μανώλα απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και με πέντε όμορφα τέρματα έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Η Κρυόβρυση προηγήθηκε νωρίς στο 12ο λεπτό όταν από ωραίο συνδυασμό στο χώρο του κέντρου βγαίνει ο Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης πλάγια δεξιά σεντράρει παράλληλα και ο Χρήστος Τσούτσης από κοντά κάνει το 1-0. 

Στο 18ο λεπτό μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Κρυόβρυσης η μπάλα βρίσκει εξ επαφής στο χέρι του Αβραάμ Ιωσηφίδη και ο πολύ καλός  Κουτσώνας καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Καραφυλλίδης και κάνει το 1-1. 

Στο 22ο λεπτό θα γίνει το 1-2 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννάκη Αιχμαλωτίδη η μπάλα θα φτάσει στο Διογένη Παπαδόπουλο ο οποίος με ένα ασύλληπτο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσεντογλίδη. 

Στο 34ο λεπτό και πάλι ο Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης θα βγάλει με κάθετη μπαλιά τετ α τετ τον Χρήστο Τσούτση αυτός θα πλασάρει αποκρούει ο Τσεντογλίδης και ο επερχόμενος Λευτέρης Τριανταφυλλίδης θα σουτάρει κάνοντας το 1-3. 

Στο 56ο λεπτό άλλη μια κάθετη αυτή τη φορά από το Νίκο Λούσιο αποδέκτης ο Λευτέρης Τριανταφυλλίδης πλασάρει και γράφει το 1-4. 

Στο 78ο λεπτό ο Ελλήσποντος θα μειώσει σε 2-4 και πάλι με τον Καραφυλλίδη με σουτ μέσα από την περιοχή. 

Το σκορ θα κλείσει στο 85ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά του Χρήστου Τσούτση ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννάκη Αιχμαλωτίδη.

Πολύ καλή απόδοση είχε το διαιτητικό τρίο του αγώνα, Κουτσώνα, Πανυτσίδου, Τζιαμπάζη. 

Η Διοίκηση του Ηρακλή Κρυόβρυσης ευχαριστεί την ομάδα του Ελλησπόντου για τη φιλοξενία.


ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 
Τσεντογλίδης , Πάτσης (71ο Βασιλειάδης) , Μυλωνάς (57ο Ποσινακίδης Α), Τσαβδαρίδης , Κουσαλίδης Ι , Τεντζίδης , Μεντεσίδης , Κουσαλίδης Γ , Ποσινακίδης Δ , Καραφυλλίδης , Γεωργιάδης. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ 
 Μανώλας , Ιωσηφίδης(86ο Δούφας) , Λούσιος , Καραγιάννης , Αρσενίδης , Βλάχος , Αιχμαλωτίδης , Ακριτίδης , Παπαδόπουλος Δ(65ο Παπαδόπουλος Β) , Τριανταφυλλίδης(85ο Κουτούπης) , Τσούτσης.





ρεπορτάζ: Γ.Α.
Ηρακλής Κρυόβρυσης 

Σχόλια