Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - Γαλατινή 0-1 | φωτο - βίντεο


Συνέχεια στον αγωνιστικό κατήφορο της Α.Ε. Κοζάνης έδωσε η  Γαλατινή που νίκησε τους κιτρινόμαυρους με 0-1 στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.


Η Γαλατινή, που είχε τέσσερεις αγωνιστικές να σημειώσει γκολ, πήρε δίκαια την νίκη καθώς οι παίκτες της φάνηκαν να έχουν περισσότερη όρεξη για ποδόσφαιρο και είχαν περισσότερες δυνάμεις από τους αντιπάλους τους.




Στο τέλος του αγώνα αν οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο προσεκτικοί θα πετύχαιναν περισσότερα τέρματα.


Η ΑΕΚ συνέχισε το εντυπωσιακό αρνητικό σερί της καθώς σημείωσε την έβδομη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και περιμένει με ανυπομονησία να λήξει ο αγωνιστικός Γολγοθάς του πρωταθλήματος.

Η φετινή σαιζόν που ξεκίνησε με τόσο καλές προοπτικές για τους κιτρινόμαυρους έχει πλέον μετατραπεί σε εφιάλτη κι ενώ απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές.

Η βαθμολογική “αδιαφορία” του φετινού πρωταθλήματος δεν αποτελεί δικαιολογία για την πορεία μιας ιστορικής ομάδας όπως η ΑΕΚ από τον Φεβρουάριο και μετά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γαλατινή ήταν πιό “ζωηρή”, είχε την πρωτοβουλία και σημείωσε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι στο 44′ με εύστοχο πέναλτυ του Δημήτρη Γκέτσιου μετά από χέρι του Μαντζώλα σε συρτή σέντρα του Ζαρκοδήμου.

Αντίθετα η ΑΕΚ δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία της Γαλατινής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα καλό τέταρτο όταν πίεσε την Γαλατινή, αλλά στην συνέχεια έμεινε από δυνάμεις.

Μετά το 70′ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα και μάλιστα στα τελευταία λεπτά έχασαν απανωτές ευκαιρίες να αυξήσουν την διαφορά.

Ευκαιρίες για την ΑΕΚ έχασαν ο Παναγιωτίδης στο 63′ (σουτ από πλάγια λίγο άουτ) και ο Καραγεώργος στο 70′ (τετ-α-τετ απέκρουσε ο Ζαρκοδήμος).

Για την Γαλατινή ευκαιρίες έχασαν ο Ρούσης στο 57′ (κεφαλιά-ψαράκι απέκρουσε δύσκολα ο Παπαγερίδης), ο Τσαγκάλης στο 82′ (τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ), ο Ι. Κοτρώτσιος στο 85′ (σουτ από καλή θέση απέκρουσε ο Παπαγερίδης με το πόδι) κι ο Τσαγκάλης στο 88′ (σουτ μόλις άουτ).

Την ερχόμενη Τετάρτη 26-4-2017 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη στο ΔΑΚ Κοζάνης ενώ η Γαλατινή θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κοίλων για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Παπαγερίδης, Πετρίδης, Μαρτιρόσοβ, Μαντζώλας, Δούμας, Αποστολίδης, Παπαρίζος, Σαλονικίδης, Παναγιωτίδης, Καραγεώργος, Καλαφατίδης (64′ Σαράφας).

ΓΑΛΑΤΙΝΗ (Μ. Σαμαράς): Γ. Ζαρκοδήμος, Σαρημπαλάς, Ζαγκουντίνος, Ηλίας, Παπαϊωάννου, Ρούσης, Γκέτσιος, Γ. Κοτρώτσιος, Αλεξίου (87′ Ιωά. Κοτρώτσιος), Κ. Ζαρκοδήμος (54΄Τσιολάκης), Βουρονίκος (59′ Τσαγκάλης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.
Βοηθοί: Μπέλτσου, Συμεωνίδης.

επιμέλεια:  Κώστας Τσιώρας 
aekozanis.gr

Σχόλια