Ελπίδες ΑΕΚ - Ερμής Πλατανορέμματος 0-1 | φωτο


Εκτός έδρας νίκη με 1-0 πήρε ο Ερμής Πλατανορέματος απέναντι στις Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης στο μεσημεριανό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.


Το Πλατανόρεμα στάθηκε καλύτερα στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του Στρατιωτικού Γηπέδου, πήρε δίκαια την νίκη και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Ελπίδες πραγματοποίησαν ίσως την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και δεν δικαιούνταν κάτι από το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος δεν έγιναν φάσεις, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να πατήσουν την μπάλα αλλά το Πλατανόρεμα να έχει μία ελαφρά υπεροχή.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 40′ όταν ο Λεπίδας άλλαξε την μπάλα με τον Μερόλλι, έβγαλε την παράλληλη σέντρα κι ο Νίκος Νιζάμης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες έδειξαν ανήμπορες να απειλήσουν και οι φιλοξενούμενοι, ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου, πήραν μία σχετικά εύκολη νίκη.

Καλύτερες στιγμές για το Πλατανόρεμα μία προσπάθεια και σουτ άουτ από κοντά του Λεπίδα στο 70′ κι ένα ψαλιδάκι του Νιζάμη στο 87′ που απέκρουσε δύσκολα ο Ακριτίδης.

Από την άλλη οι Ελπίδες θα μπορούσαν να κλέψουν έναν βαθμό στις καθυστερήσεις όταν μετά από φάουλ του Τσολακίδη ο Σταυριανουδάκης έκανε την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Δελνιώτη.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαντζώλας): Ακριτίδης, Τσιφτσής, Κακούλης (67′ Κυρζόπουλος), Αλατζάς, Μαλόκου, Τσολακίδης, Μεχτερίδης, Κικίδης, Τρέβλας, Μπακόλας (46′ Σταυριανουδάκης), Μπεθάνης (46′ Ζήκος).


ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑΤΟΣ (Ντέμος): Δελνιώτης, Μερόλλι, Μυλωνάς, Πράσσος, Αν. Παπαδόπουλος, Νιζάμης, Νέστορας, Τζίνι, Βαρταλάμης, Σταμπλιάκας, Λεπίδας.

Διαιτητής: Κουτσώνας.
Βοηθοί: Θ. Παπαδόπουλος, Πανυτσίδου.

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 
aekozanis.gr




Σχόλια