Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3 | φωτο - βίντεο

Διπλό ανόδου της ΑΕΠ
 Καλύτερη η ΑΕΠ Καραγιαννίων στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πήρε το σημαντικό και δίκαιο διπλό μέσα στο ΔΑΚ κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 0-3 και προβάρει πλέον το κουστούμι της Γ’ εθνικής.  

Ο Μακεδονικός πρόσεξε κυρίως  τα νώτα του και κρατούσε το μηδέν πίσω έως το 42' .
Σ’ εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι (χέρι Κοτταρίδη) και με εύστοχη εκτέλεση του Σαββούδη ξεκλείδωσε την καλά οργανωμένη έως τότε άμυνα του Μακεδονικού 0-1.


Στο Β’ μέρος ο Μακεδονικός ανέβηκε ψηλά για να ισοφαρίσει με  την  ΑΕΠ όμως  να βρίσκει κενούς χώρους  και  να σημειώνει άλλα δύο τέρματα με τον Κεΐσογλου στο 61' και τον Κουτσομήτρο στο 64'.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 14' Λιάμης κάθετη στον Σαββούδη τετ α τετ πλασάρει αλλά ο Πάντος λέει όχι.
Στο 20' σέντρα Ακριτίδη κεφαλιά Σαββούδη ωραία πετάγεται ο Πάντος και σώζει.
Στο 25' κάθετη Ακριτίδη στον Παπαγαθονίκου που πλασάρει λίγο έξω.
Στο 42' ο Ακριτίδης λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια θα αποφύγει τον Κοτταρίδη που θα γλιστρήσει θα βρει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο κ Κουτσώνας δίνει   πέναλτι.
Ο Σαββούδης εκτελεί εύστοχα κι ανοίγει το σκορ 0-1.
Στο 52' φάουλ Ζαχαριάδη λίγο έξω
Στο 61' ταχύτατη αντεπίθεση της ΑΕΠ με τον Σαββούδη να σπάει στον Κεΐσογλου μέσα στην περιοχή κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 0-2.
Στο 64'  κούρσα  του  Κουτσομήτρου που θα πιάσει στον ύπνο την άμυνα του Μακεδονικού και θα σημειώσει το τελικό 0-3.
Στο 70' φάουλ του Τσαγκαλίδη κόντρα η μπάλα θα φτάσει στον Πασχαλίδη , σουτ από κοντά , άουτ.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος , Τρομπούκης Θ ( 46' Αγγέλου), Λέκκα , Αντωνόπουλος, Κοτταρίδης, Νικολάου, Αργυρόπουλος, Μαλούτας, Τρομπούκης Κ. (55'  Λάμπρου), Ζαχαριάδης (62' Μπάκανος), Ματούλας.


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς):  Βίδρας, Ντούκα, Πασχαλίδης, Λιάμης (76' Ζερβανταρίδης), Ακριτίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Σαββούδης (62' Κουτσομήτρος), Κεΐσογλου, Τσαγκαλίδης, Παπαγαθονίκου ( 31' α.α Κεϊσίδης).


Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Τζιαμπάζης 



Σχόλια