Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - Νάουσα 1-2


Δεν κατάφερε ο Φούφας να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με την Νάουσα εντός έδρας και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο γκολ όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0. 


Επίσης ο Φούφας δικαιούται να φωνάζει για ένα γκολ που πέτυχε ο Χάιτας στο 0-0 και ακυρώθηκε ως οφσάντ.  Η Νάουσα πήρε τη νίκη με δύο γκολ που πέτυχε στο β’ ημίχρονο.

Το 0-1 έκανε ο Τούφας με πέναλτι στο 57’ και στο 66’ ο Χατζόπουλος έγραψε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο Φούφας που δικαιούνταν  κάτι καλύτερο ήταν να μειώσει σε 1-2 με γκολ του Σιδηρόπουλου στο 89’. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ζιώγας με δευτερη κίτρινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 31′ ακυρώθηκε ως off side το γκολ του Χάιτα για τους γηπεδούχους.
Στο 42′ σουτ του Ζιώγα, απομάκρυνε δύσκολα ο Γρηγοριάδης.
Στο 47′ άγγιξε το γκολ ο Μακεδονικός, όταν ο Παπουτσίδης σούταρε αλλά ο Γρηγοριάδης με εκπληκτική εκτίναξη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.
Στο 50′ σέντρα σουτ του Παντζαρτζίδη, απέκρουσε δύσκολα ο Δημητριάδης
Στο 52′ εκτέλεση κόρνερ του Τσικόπουλου, σουτ του Παπουτσίδη πολύ δύσκολα στη γωνία του ο Γρηγοριάδης που δεν είχε ορατότητα.
Στο 57′ ο Ζούρκος μπήκε από δεξιά στη περιοχή και ο Ζιώγας τον ανέτρεψε. Πέναλτι και 2η κίτρινη για το αμυντικό των γηπεδούχων, με τον Τούφα να είναι ψύχραιμος για το 0-1.
Στο 61′ σέντρα του Ζούρκο, κεφαλιά του Νίκου και φοβερή απόκρουση του Δημητριάδη.
Στο 66′ ο  Χατζοπουλος πέρασε τον Κοπατσάρη και με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Δημητριάδη που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει (0-2).
Στο 79′ διπλή απόκρουση του Δημητριάδη σε διαδοχικά σουτ των Νύρλα και Μπιγκάνου
Στο 80′ ολομόναχος ο Τσικόπουλος μέσα στη περιοχή, δεν μπόρεσε να νικήσει το Γρηγοριάδη.
Στο 89′ εκτέλεση κόρνερ του Τσικόπουλου, ο Ρωμαίος βρήκε τον Σιδηρόπουλο ο οποίος σε κενή εστία «έγραψε» το 1-2.
Στο 90+2′ αντεπίθεση της Νάουσας, ο Νιτνόπουλος πλάσαρε από μακριά τον Δημητριάδη που είχε βγει από την εστία του αλλά ο πορτιέρο του Μακεδονικού βρήκε ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε κόρνερ.

Μακεδονικός Φούφα (Παπακώστας): Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Ζιώγας, Τζουβάρας, Τακίδης, Τσικόπουλος, Φωτιάδης (84′ Βλαδίκας), Χάιτας (72′ Τσόμπο), Παπουτσίδης (66′ Δούφας), Ρωμαίος.

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Νίκου (78′ Μπιγκάκος), Τούφας (72′ Ντινόπουλος), Τόσιος, Παντζαρτζίδης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νύρλας (84′ Δίντσης), Σαμαρόπουλος, Χατζόπουλος, Περηφανόπουλος.

Σχόλια