Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Άνω Κώμης - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-4 | φωτο

Άνετο πέρασμα για την πρωτοπόρο 

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΠ στο γήπεδο του Κρόκου όπου παίζοντας όσο χρειάστηκε φιλοδώρησε την ομάδα της Άνω Κώμης με τέσσερα τέρματα.


Σε ένα παιχνίδι με λίγο κόσμο μόλις 60 φίλαθλοι εκ των οποίων οι 40 φίλοι της ΑΕΠ, η πρωτοπόρος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και κατεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μέρος κράτησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την μόνη πλέον δεύτερη ομάδα της Σιάτιστας.

Το φιλμ του αγώνα:

8΄ σέντρα από δεξιά του Σαββούδη στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Κείσογλου η μπάλα λίγο πάνω απ’ την συμβολή των δοκών του Μούσιου.

18΄ ο Παπαγαθονίκου θα γίνει κάτοχος της μπάλας έξω απ’ την περιοχή των γηπεδούχων ξερό σουτ η μπάλα στην δεξιά γωνία του Μούσιου 0-1.

20΄ ο Σαββούδης θα μπει στην περιοχή από δεξιά πάσα στον Παπαγαθονίκου σουτ παρεμβολή αμυντικού η μπάλα σε κόρνερ.

23΄ ωραία ανάπτυξη από δεξιά για την ΑΕΠ ο Ντούκα θα πασάρει στον Σαββούδη ο οποίος θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο παράλληλη σέντρα στον πορεία της μπάλας ο Κείσογλου με πλασέ το 0-2.

32΄ ο Παπαγαθονίκου πιέζει ψηλά στην άμυνα κλέβει την μπάλα σουτ δίπλα από το δοκάρι άουτ.

34΄ στην αντεπίθεση η φιλοξενούμενοι με τον Παπαγαθονίκου σουτ απόκρουση του Μούσιου το ριμπάουντ ο Σαββούδης σουτ 0-3.

46΄ κόρνερ με εκτελεστή τον Σαββούδη η μπάλα απ’ ευθείας στα δίχτυα 0-4.

48΄ ο Συμεωνίδης από αριστερά θα βγάλει σέντρα στην πλάτη της άμυνας όπου ο Παπαδόπουλος θα σουτάρει αλλά ο Μούσιος θα αποκρούσει στην γωνία του.

51΄ σέντρα από δεξιά του Σαββούδη ο Παπαγαθονίκου θα πιάσει την κεφαλιά υπέροχη απόκρουση του Μούσιου.

58΄ λάθος στην άμυνα της ΑΕΠ κλέβει την μπάλα ο Λαβαντσιώτης απέναντι από τον Βίδρα δεν θα σουτάρει πάσα στον Μητσόπουλος,  ο οποίος σε κενή εστία θα κάνει το 1-4.

80΄ ο Παπαγαθονίκου θα πασάρει στον Σαββούδη σουτ τάκλιν του Κατίδη αποσοβεί το γκολ.

85΄ ο Παπαγαθονίκου θα βρεθεί μετά από κούρσα απέναντι από τον Μούσιο αλλά πλάγια το σουτ που επιχειρεί πολύ έξω απ’ την εστία.

88΄ νέα καλή στιγμή για τον Παπαγαθονίκου ο οποίος θα βρεθεί εκ νέου απέναντι από το Μούσιο αλλά δεν τελειώνει καλά την φάση.



Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης με βοηθούς τους κ. κ. Παπαδόπουλο θ. και Εμμανουήλ.



Άνω Κώμη: (-) Μούσιος Ν. Παπαδημητρίου Ζιάγκας Κατίδης Π. Νικοκάβουρας Κασαπίδης (69΄ Κατίδης Β.) Αντωνιάδης Παλαμάς Πήτας (57΄ Μητσόπουλος) Δότσιος (46΄ Παλαμάς Ι.) Λαβαντσιώτης     



Α.Ε. Ποντίων (Σαμαράς Ι.):  Βίδρας Ακριτίδης Συμεωνίδης (55΄ Κουρτίδης) Παπαδόπουλος Παπαγαθονίκου Τσαγκαλίδης Κείσογλου (62΄ Γοτουχίδης) Πασχαλίδης Σαββούδης Ίττης (66΄ Κεισίδης) Ντούκα



 aepkaragiannion.gr 

Σχόλια