Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

19 χιλιάδες Ευρώ για την παιδιατρική κλινική συγκέντρωσαν οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Εορδαίας

Στις 19 χιλιάδες Ευρώ, ανέρχεται μέχρι στιγμής, το ποσό που συγκέντρωσαν οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Εορδαίας, μέσω χορηγιών, προσφορών, δωρεών, και  της προπώλησης εισιτηρίων, στο πλαίσιο του Ποδοσφαιρικού Αγώνα με τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί  αύριο Σάββατο  στις  6 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Πτολεμαΐδας, με στόχο  την Αγορά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού για την  Παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου  Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, για την θερμή ηθική και υλική ανταπόκριση τους και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν κοινωνικό έργο, εμφορούμενοι από τις αξίες και το πνεύμα του Αθλητισμού, που υπηρετούν. 

Αμέσως μετά την παράδοση των ιατρικών μηχανημάτων στην Παιδιατρική κλινική, θα ξεκινήσουν εργασίες επισκευών και βαψίματος στην εν λόγω κλινική

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.