Κύπελλο Ερασιτεχνών: Α.Ε. Λευκίμμης - Α.Ε. Ποντίων 2-0| φωτο

Την ήττα με σκορ 2-0 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας γνώρισε η ΑΕΠ την 5-4-2017 στην Λευκίμμη Κέρκυρας από την ΑΕ Λευκίμμης.


Ένα παιχνίδι γιορτή για τους πόντιους οι οποίοι ταξίδευσαν στο νησί των Φαιάκων έχοντας την συμπαράσταση 40 ηρωικών φιλάθλων τους οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα τους πριν κατά και μετά το πέρας του παιχνιδιού υπό τους ήχους του νταουλιού του Αλέξανδρου Αντωνιάδη και το γενικό πρόσταγμα του Γιάννη Κοσκοσίδη (Κόσκο).

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού οι πόντιοι δυσκολεύτηκαν αρκετά με το πλαστικό τερέν του γηπέδου της Λευκίμμης, κατάφεραν όμως να πάνε με το μηδέν στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα δεχόμενοι δύο τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από την συνέχεια του θεσμού.

Το φιλμ του παιχνιδιού.

4΄ σουτ του Σαββούδη για την ΑΕΠ άουτ.

7΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους με εκτελεστή τον Κουρή η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς της ΑΕΠ.

16΄ παράλληλη σέντρα του Σαββούδη ο Συμεωνίδης θα μπορέσει να βρει την μπάλα ψηλά στον αέρα.

21΄ από αριστερά ο Κείσογλου θα μπει στην περιοχή το σουτ που θα επιχειρήσει περνάει άουτ.

22΄ ο Μπονέρης για τους γηπεδούχους θα περάσει και τον Κυριακίδη αλλά θα χάσει το κοντρόλ της μπάλας άουτ.

38΄ σουτ του Μπονέρη η μπάλα άουτ.

41΄ σουτ με τον Πατηνιώτη η μπάλα λίγο άουτ.

46΄ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων κάτοχος της μπάλας ο Τσεβανέδης ο οποίος θα περάσει με ωραίο πλασέ την μπάλα πάνω απ’ τον εξερχόμενο Κυριακίδη κάνοντας το 1-0.

51΄ κάθετη μπαλιά στον Βούλγαρη αυτός από δεξιά σέντρα στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί ο Τσεβανέδης και με κεφαλιά θα κάνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

55΄ σουτ για τους γηπεδούχους με τον Ίσερη η μπάλα άουτ.

59΄ σουτ για την ΑΕΠ με τον Παπαδόπουλο άουτ.

79΄ κόρνερ για την ΑΕΠ στο δεύτερο δοκάρι ό Λιάμης δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ η μπάλα άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπαίλης με βοηθούς τους κ. κ. Φραγκούλη και Τσόγκα.

ΑΕ. Λευκίμμης: (Σφακιανάκης) Βάρελης Πατινιώτης Βούλγαρης Μπριλάκης Κουρής (84΄ Βιοτυλαδίτης)  Βασιλάκης Μυρίλλας Τσεβανέδης Ίσερης Πανταζής (68΄ Θεοδωράκης) Μπονέρης (63΄ Αναστασιάδης) 

ΑΕΠ: (Σαμαράς) Κυριακίδης Ντούκα Πασχαλίδης Λιάμης Ζερβανταρίδης (60΄ Τσαγκαλίδης) Ακριτίδης Συμεωνίδης (73΄ Τσίλης)  Παπαδόπουλος Σαββούδης Κείσογλου (65΄ Κεισίδης) Κουτσομήτρος   

 aepkaragiannion.gr

Σχόλια