Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη – ΑΕ Κοζάνης 2-2 | φωτο - βίντεο

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Κοζάνη και ΑΕΚ
Τις εντυπώσεις έκλεψε η ΑΕΚ

Μοιράστηκαν γκολ και  βαθμούς Κοζάνη και ΑΕ Κοζάνης, τις εντυπώσεις όμως  τις έκλεψαν οι κιτρινόμαυροι.
Η ΑΕΚ που είχε   σερί αρνητικών   αποτελεσμάτων παρουσιάστηκε  φανερά βελτιωμένη και ψυχωμένη και θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς αφού ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του αγώνα.



Από την άλλη η Κοζάνη παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο σύνθεση της και  ήταν νωθρή στο παιχνίδι της.  



Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δούμα (το κέρδισε ο ίδιος) στο 9’ . Η ΑΕΚ αντέδρασε αμέσως , ισοφάρισε αρχικά με κεφαλιά του Μαντζώλα 1-1 μετά από κόρνερ του Καραγεώργου  στο 15’  και προηγήθηκε1-2  με πέναλτι του Καραγεώργου, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 30’.

Στο δεύτερο  μέρος, λίγο οι αλλαγές του κ.  Παπαδόπουλου Βασίλη, λίγο η κούραση των παικτών της ΑΕΚ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των ερυθρόλευκων που πίεσαν για την ισοφάριση με την ΑΕΚ όμως να είναι πολύ επικίνδυνη όσες φορές έβγαινε μπροστά.

Η ισοφάριση για την Κοζάνη 2-2  ήρθε στο 89' με ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου Δ.

Ευκαιρίες για την Κοζάνη με Πουτογλίδη στο 22', Δούμα 39' , Τραυλό στο 49' , 61' , 72' και 76' και Κοτζατίσογλου στο 90'.

Για την ΑΕΚ καλές στιγμές με Μαντζώλα και Βογιατζή στο 4’,  Καραγεώργο 25', Βογιατζή στο 34 και 58'   Σαλονικίδη στο 41 και  62'  Παπαρίζο 47' και 79'  και Μαρτιρόσοβ 55'



Κοζάνη (Παπαδόπουλος Β) Κοκκινίδης, Παπαδόπουλος Δ, Φωλίνας, Παπαδοπουλος Π, Πουλατσόγλου, Τσοκόπουλος, Ποσινακίδης Ηλ.(68' Κοτζαντίσογλου), Καζαντζίδης (75' Ποσινακίδης Π), Πουτογλίδης, Τακίδης( 46' Τραυλός) Δούμας.



ΑΕ Κοζάνης (Ζαχαρίας, Μακρυανίδης) Παπαγερίδης, Πετρίδης (75' Καλαφατίδης), Μαρτιρόσοβ(88' Ρηγάκης), Δούμας, Αποστολίδης, Καραγεώργος, Σαλονικίδης, Βογιατζής, Παπαρίζος, Μσντζώλας, Παναγιωτίδης (60' Χρήστου)



Διαιτητής:  Γεωργιάδης
Βοηθοί: Πραχάλης, Ντούλε

Σχόλια