Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Ο Γιώργος Σπέντζας διαιτητής του Συνδέσμου Κοζάνης, χαρίζει ζωή σε 20χρονο παλικάρι στο Πανεπιστημιακό των Πατρών


Ο πρώτος συμβατός δότης μεταξύ 3.700 του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης 

Συνολικά βρέθηκαν πέντε συμβατοί δότες μεταξύ 3.700 δωρητών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης και ο Γιώργος Σπέντζας είναι ο πρώτος που χαρίζει ζωή σε ένα εικοσάχρονο παλικάρι που πάσχει από λευχαιμία. Αρχές Απριλίου, μια βδομάδα πριν το Πάσχα ο Γιώργος πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και δώρισε το μόσχευμα.


«Ευχαριστώ το Θεό που με κράτησε γερό μου έδωσε δύναμη και έφτασα στην τελική δωρεά. Ευχαριστώ την γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με στήριξαν και με στηρίζουν σε κάθε μου πράξη. Πολλά συγχαρητήρια στο ΚΕΔΜΟΠ και στο κέντρο αιμοληψίας του νοσοκομείου Πατρών για την άριστη και επαγγελματική τους συμπεριφορά .
Εύχομαι στον ασθενή που θα του χορηγηθεί το μόσχευμα ταχεία ανάρρωση και να τον έχει ο Θεός γερό και δυνατό. Πραγματικά μία ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή μου. Τελικά η ζωή είναι όμορφη και ο εθελοντισμός μπορεί να την κάνει ακόμη ομορφότερη», ανέφερε ο Γιώργος Σπέντζας μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο φέρνοντας τη Λαμπρή ακόμα πιο κοντά μας.
Ι.Π.
prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.