Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αλιάκμων Αιανής – ΑΣ Βελβεντό 3-2 | φωτο - βίντεο


Ένα αρκετά καλό παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ και εναλλαγές συναισθημάτων έγινε στην Αιανή μεταξύ του τοπικού Αλιάκμονα και του Βελβεντού.
 Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Αιανή με σκορ 3-2.  


Το Βελβεντό που είχε ελλείψεις  ξεκίνησε πιο δυνατά μπήκε φουριόζο,   είχε δοκάρι και προηγήθηκε στο σκορ δύο φορές 0-1 και 1-2.
Η νεανική ομάδα του Αλιάκμονα (ξεκίνησε το παιχνίδι με εννιά μικρούς) κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές και στο 92' πέτυχε την ολική ανατροπή.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 11' ο Ρωμνόζογλου θα βγάλει ωραία στον Καλύβα που θα μπει από πλάγια θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι θα σκάσει κάτω και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Στο 13' διαγώνιο σουτ του Ζήση Βάσσου λίγο έξω.
Στο 24' ένα - δύο Μπαλάνη, Ρωμνόζογλου κι ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 34' ο Μαυροδήμος με ωραία εκτέλεση φάουλ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 48' φάουλ Ρωμνόζογλου, δε διώχνουν καλά οι αμυντικοί, πρώτη κεφαλιά Γκίκα κι από κοντά ο Cela  με δεύτερη κεφαλιά θα κάνει το 1-2.
Στο 51' φάουλ Μαυροδήμου, άουτ.
Στο 54' Cela ωραία στον Σκρέκα μέσα στην περιοχή, αυτός   θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και  θα περάσει λίγο έξω.
Στο 57' σέντρα Βασίλη Βάσσου, μονοκόμματο σουτ Κουτσογεώργοπουλου, λίγο έξω.
Στο 63' ο Μαυροδήμος κάθετη στον Κουτσογεώργοπουλο, αυτός θα μπει στην περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ αλλά ο Λαζαρίδης θα πραγματοποιήσει μεγάλη απόκρουση.
Στο 65' σουτ Βασίλη Βάσσου   λίγο έξω.
Στο 71' αδράνεια στην άμυνα της Αιανής, ο Μπαλάνης θα βρεθεί σε θέση για γκολ θα πιάσει το σουτ για να διώξει ωραία ο Ντούμπας σε κόρνερ.
Στο 81' σουτ  Cela  άουτ.
Στο 83' νέο φάουλ με τον Μαυροδήμο και ισοφάριση για την Αιανή 2-2.
Στο 87' σέντρα σουτ Ρωμνόζογλου , διώχνει σε κόρνερ ο Ντούμπας.
Στο 92' ο Νάνος μπαλιά προωθημένη στον Κουτσογεωργόπουλο, που θα προλάβει την έξοδο του Λαζαρίδη, θα τον αποφύγει κι από πλάγια με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει την ολική ανατροπή 3-2.

Στο 94' ο Νάνος στην  αντεπίθεση θα βρεθεί σε θέση βολής  αλλά δε θα βρει στόχο.

Αλιάκμων Αιανής (Μαυροδήμος): Ντούμπας Κ., Μαρούδης, Γκουλιάφας, Βαβλιάρας Στ., Νάνος, Μαυροδήμος, Φτάκας (50’ Κουτσογεωργόπουλος), Ντούμπας Ζ. (55’ Βάσσος Β.), Βάσσος Ζ., Γκουρτζιούμης (42’ Πελέκας), Βαβλιάρας Χ.



ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Λαζαρίδης, Τσιάμης, Cela, Γκίκας, Μπαλάνης, Σαρηγιαννίδης, Καλύβας, Τέτος (60’ Σαμαράς), Σκρέκας (72’ Ευαγγέλου), Διβηκέλης, Ρωμνόζογλου. 

Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Φραντζοπούλου, Τσιγγένης Μ. 



Σχόλια