Γ' ΕΠΣ Κοζάνης: Δαναοί Κοζάνης - Αίας Μικροβάλτου 3-2 | φωτο - βίντεο


Πικρό φινάλε -όχι από την ήττα-, άνοδος για τον Αίαντα…

Εισαγωγικός πρόλογος: Όταν στο φινάλε του πρωταθλήματος (γ’ ερασιτεχνική κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης), με 6 βαθμούς μπροστά από την ομάδα που ακολουθεί, με δεδομένη την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και με αναμενόμενη -μιας μορφής- πανηγυρική φιέστα, συμβαίνουν αυτά που συνέβησαν στο 40’ (μεμονωμένα και γενικευμένα επεισόδια, με 3 αποβολές για την ομάδα μας), τότε… ένα μεγάλο κρίμα!
  Η αυτοπειθαρχία θα πρέπει να είναι ένα βασικό στοιχείο κάθε αθλητή, ακόμη και σε περιπτώσεις κραυγαλέας αδικίας ή πρόκλησης. Κατέγραψα ότι ποδοσφαιρικό συνέβη μέχρι το 40’ και αποχώρησα. Το όλο σκηνικό προσπαθώ να το προσπεράσω, χαρακτηρίζοντάς το σαν μια …πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Τα αγωνιστικά 40’:
0-1 στο 17’ με χτύπημα έμμεσου φάουλ από τον Μάνο Ντινελλάρη  μέσα από την περιοχή (στο φάουλ υπέπεσε ο τερματοφύλακας των Δαναών, που έπιασε τη μπάλα σε γύρισμα συμπαίκτη του).
1-1 στο 25’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γ. Νιάφα
1-2 στο 37’ με κοντινό πλασέ του Γιώργου Μίχου («Ρονάλντο»), μετά από πάσα του Κώστα Θεοδουλίδη
2-2 στο 40’ με κοντινό πλασέ του Σ. Γκούνα (με τον τερματοφύλακα του Μικροβάλτου να βρίσκεται, πριν την επίτευξη του τέρματος, για 7-8’’, πεσμένο κάτω, μετά από επαφή με αντίπαλο επιθετικό!!! Τα συμπεράσματα δικά σας, δείτε και το κατατοπιστικό ΒΙΝΤΕΟ, παρά την κακή λήψη).


Ότι ακολούθησε μετά, δεν έχει σχέση με το …ποδόσφαιρο!
ΥΓ. 1 Όπως ενημερώθηκα ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 3-2 υπέρ των Δαναών (το νικητήριο γκολ στο 88’ από τον Γ. Πολύμερο).
ΥΓ. 2 Θα παραλείψω ονόματα, ενδεκάδες, διαιτητές…
ΥΓ. 3 Η τελική κατάταξη για τις 4 πρώτες ομάδες της κατηγορίας (ανεβαίνουν στη β’ 3 ομάδες), είναι: ΑΕ Περδίκα 34 βαθμοί, ΑΙΑΣ Μικροβάλτου 27 β., ΑΕ Καισαρειάς 21 β. και Δαναοί Κοζάνης 19 β..
ΥΓ. 4 Καλή επιτυχία στην ομάδα του Αίαντα για τη νέα χρονιά στην παραπάνω κατηγορία…
Γ.Μ./mikrovalto.gr


Σχόλια