Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 5-0 | φωτο -

Εμφατική νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης κόντρα στον Μ Αλ. Χαραυγής με σκορ 5-0
Τέσσερα  γκολ για τον Μακεδονικό πέτυχε ο Νίκος  Ματούλας κι ένα ο νεαρός Κωνσταντίνος Τρομπούκης.  


Νίκος Ματούλας 
Με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Μακεδονικού πέρασε πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 20 γκολ ενώ ο Παπαγαθονίκου της ΑΕΠ  είναι στα 19 γκολ (σημείωσε ένα γκολ κόντρα στην Άνω Κώμη).  


Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο είχαν και δοκάρι με τον Κουτούλα αλλά κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες και έφτασαν  δίκαια στην νίκη.
Από ένα ακυρωθέν γκολ για τις δύο ομάδες.   
Οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασαν παράπονα για τον κ.  Σουλίδη για το ακυρωθέν γκολ στο 2-0 αλλά και για το πέναλτι που δόθηκε στον Μακεδονικό (θεωρήθηκε αυστηρό από τους ανθρώπους της Χαραυγής  κι ενώ το σκορ ήταν στο  3-0).
Να αναφέρουμε πως η Χαραυγή αγωνίστηκε από το 51' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαριόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 19' Μαλούτας κεφαλιά πάσα στον Ματούλα που θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Παναγιωτίδη για το 1-0.  
Στο 24' γέμισμα Αργυρόπουλου κεφαλιά του Κώστα  Τρομπούκη που προλαβαίνει την έξοδο του Παναγιωτίδη και γράφει το 2-0.
Στο 30' ο Ναθαναηλίδης πάσα στον Μυροφορίδη  που θα πιάσει δυνατό σουτ και θα αναγκάσει τον Πάντο να απλωθεί και να διώξει την μπάλα .
Στο 38' ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Θεοδωρίδη.
Στο 51' φάουλ Ματούλα μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης
Στο 53' Κουτούλας στον Τρομπούκη σουτ μέσα από την περιοχή, άουτ.
Στο 62' τριπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό με τον Παναγωτίδη να κατεβάζει τα ρολά.
Πρώτο σουτ Ματούλα αποκρούει ο Παναγιωτίδης , δεύτερο σουτ από κοντά του Μαλούτα νέα απόκρουση του κίπερ της Χαραυγής τρίτο σουτ,  Κώστα Τρομπούκη πετάγεται ο Παναγιωτίδης και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.  
Στο 64' σουτ Ματούλα από καλό σημείο ο Παναγιωτίδης λέει όχι η μπάλα στον Κουτούλα πλασέ  στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τρομπούκης θα σημειώσει γκολ αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ.
Στο 70' αντεπίθεση του Μακεδονικού με Ματούλα πλασέ λίγο έξω.
Στο 73' η μοίρα του τερματοφύλακα .. Ο Παναγιωτίδης που κρατούσε με τις επεμβάσεις του το σκορ στο 2-0 θα κάνει το λάθος θα κλέψει ο Ματούλας και μόνος του σε κενή εστία θα μπει με τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 76' σουτ Κουτρώτσιου λίγο έξω.  
Στο 82' ο Ματούλας στην περιοχή  θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα κοντράρει σε χέρι αμυντικού κι ο κ Σουλίδης θα δείξει την άσπρη βούλα .
Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Ματούλας για το 4-0
Στο 84' Τρομπούκης Θ στον Ματούλα σουτ μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης
Στο 86' σουτ Μυροφορίδη λίγο έξω.
Στο 88' σέντρα Μαλούτα  ωραίο στοπάρισμα  με το στήθος του Ματούλα μέσα στην περιοχή σουτ και γράφει το τελικό 5-0 με τέσσερα δικά του τέρματα.



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος Τρομπούκης Κ. (67’ Τρομπούκης Θ.), Μουρατίδης, Κοτταρίδης Σ., Αργυρόπουλος, Μαλούτας, Αντωνόπουλος, Νικολάου (77’ Μπάκανος), Ματούλας, Κοτταρίδης Γ., Κουτούλας (80’ Αγγέλου). 


Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας): Παναγιωτίδης, Ρούσης (Cekani), Κουμπούρας, Σαββίδης, Σαριόγλου, Ναθαναηλίδης, Μυροφορίδης, Γκόγκος, Κουτρότσιος, Αδαμίδης (46’ Χατζής), Θεοδωρίδης (Δήμτσιος) . 

Διαιτητής: Σουλίδης Δ.

Βοηθοί: Δραγώγιας, Πανυτσίδου 



Σχόλια