Γ' Εθνική: Απόλλων Καλαμαριάς - Εορδαϊκός 7-0 | βίντεο


Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα με τον Εορδαϊκό ο Απόλλων Καλαμαριάς, τον οποίο και διέσυρε με 7-0, σε αγώνα για την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την τέταρτη πιο επιβλητική του νίκη, σε έκταση σκορ, πέτυχε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Απόλλων Καλαμαριάς, κάνοντας παράλληλα ένα ακόμα βήμα προς την 
 Football League. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι,κάτι που είχε σαν συνέπεια να πετύχει δύο γρήγορα γκολ.


Αρχικά στο 16΄ με την κεφαλιά του Σαμαρά, και εν συνεχεία στο 18΄ χάρη σε σουτ του Χασομέρη. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, και έχοντας αποβάλλει παράλληλα το όποιο άγχος, οι Πόντιοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από την ομάδα της Πτολεμαϊδας, κάτι που είχε σαν συνέπεια να πετύχουν ακόμα τρία γκολ. 

Στο 31΄ ο Φάμπιο με κεφαλιά έκανε το 3-0, στο 41΄ ο Πόποβιτς με το δεύτερο του προσωπικό γκολ με κεφαλιά ψαράκι, ανέβασε τον δείκτη στο 4-0 και ο Ενλουντούλου στο 45΄ με πλασέ έκανε το 5-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι όλα είχαν κριθεί, οι «κοκκινόμαυροι» πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους. Στο 58΄ ο Ενλουντούλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 6-0, και στο 65΄ ο Χσσομέρης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ αυτή τη φορά με πλασέ το 7-0. 

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Απόλλων Καλαμαριάς (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (Πετρούσης 67’) , Βεργώνης (Χατζηδημητρίου 64’), Συμελίδης, Ενλουντούλου, Πόποβιτς (Κυβελίδης 45'), Φάμπιο, Λιώνης, Χασομέρης.

Εορδαϊκός (Χάρης Σαμαράς): Χρυσοστομίδης, Λιαπτσής, Σερασκέρης, Μπλίτσας, Σεχί, Γκελοσάνι, Καλογιανίδης, Μάγγος (Τσοχαταρίδης 68’), Βλαδίκας, Πιστόλας (Παναγιωτίδης 76’), Αποστολίδης.

Σχόλια