Στο Διεθνές Τουρνουά BELGRADE WINNER ο Καλαμάρας


Ατενίζοντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο προετοιμάζονται πυρετωδώς οι διεθνείς πυγμάχοι μας.
Μετά την τεράστια επιτυχία του Κυπέλλου Πόλεων ALEXANDER THE GREAT όπου οι διεθνείς μας πυγμάχοι έδειξαν σε πόσο καλή φυσική και τεχνική κατάσταση ευρίσκονται, τώρα σειρά στο πρόγραμμα προετοιμασίας τους έχει το καταξιωμένο διεθνές τουρνουά BELGRADE WINNER που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τις 26 /4 έως 1/5 2017.

Οι διεθνείς μας πυγμάχοι μετά την οικονομική ενίσχυση που δέχθηκαν από σπόνσορες για την συμμετοχή τους στο Κύπελλο ALEXANDER THE GREAT και θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά είναι : Μανδουραράκης στα 64 kg , Τσανικίδης στα 69 kg , Τσαγκράκος στα 75 kg και Καλαμάρας στα 81 kg..

Στην αποστολή επίσης θα συμμετάσχει και ο ομοσπονδιακός προπονητής 3 αστέρων ΑΙΒΑ Καλαμάρας Σταύρος.

Επίσης μετά από πρόταση του Προέδρου Πρωταθλημάτων κου Σειρηνάκη και απόφαση της τεχνικής επιτροπής θα συμμετάσχει και ο έμπειρος Δ/Κ μας 3 αστέρων ΑΙΒΑ Μπουγιούκας Ευάγγελος .
Θέλω οι πυγμάχοι μας να αισθάνονται σιγουριά και να νοιώθουν ότι κάποιος είναι πάντα κοντά τους , που δεν θα επιτρέψει να τους αδικήσουν, δήλωσε ο κος Σειρηνάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα αρκετά καλό και σεβαστό ποσό για τα έξοδα της αποστολής θα καλυφθεί από σπόνσορες οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σε αυτή την έμπειρη Διοίκηση της ΕΟΠ προκειμένου να αξιοποίηση τους πυγμάχους όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σχόλια