Η Α. Ε. Καισαρειάς δεν παζαρεύει και δεν στήνετε!!!



Σε μια ανακοίνωση με αιχμές προς τους Δαναούς προχώρησε η ΑΕ Καισαρειάς. 
Η ανακοίνωση αναλυτικά: 
Σε ένα παιχνίδι αδιάφορο, με την υπόθεση άνοδος να έχει τελειώσει από την προηγούμενη αγωνιστική, με πολλές απουσίες στο βασικό ρόστερ και τον κόουτς να πρέπει να επιλέξει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν λεπτά συμμετοχής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και καλά έκανε, ας μας πει ο κύριος Πολύμερος, κόουτς των Δαναών, πως θα έπαιζε αν ήταν στη θέση μας!!!!


Ας σταματήσει λοιπόν τις περίεργες ανακοινώσεις και το κυνήγι μαγισσών, κι ας κάνει την αυτοκριτική του. Του θυμίζουμε, πως είχε την ευκαιρία του να τελειώσει την υπόθεση άνοδο, απέναντι στις Αυλές όταν ηττήθηκε με σκορ 5-3, επίσης στο ματς με το Περδίκκα, όταν και ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη λήξη του ματς και τέλος απέναντι στην ομάδα μας, όταν και προηγήθηκε δυο φορές και τελικά έχασε το ματς με σκορ 3-2.

Μετά τα παραπάνω, θα πρέπει να είναι πανευτυχής που κατάφερε έστω και στο τέλος, να πάρει την τετάρτη θέση, που πιθανών να του δώσει επίσης την άνοδο στη Β' κατηγορία.
Οι απειλές για γλέντια σε επόμενη πιθανή συνάντηση των ομάδων μας, δεν συνάδει με το ευ αγωνίζεσθε.

Η Α. Ε. Καισαρειάς δεν παζαρεύει και δεν στήνετε.
Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην ομάδα των Δαναών, για την επίτευξη της 4ης προνομιούχου θέσης.

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να συγχαρούμε την πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα, της Α. Ε ΠΕΡΔΙΚΚΑ, και την Δευτεραθλητρια ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ.

Καλή ξεκούραση σε όλους και καλό κουράγιο στα δύσκολα που έρχονται.


Σχόλια