Ρότα για το Πανευρωπαϊκό

Και Πάλι Πρωταθλήτρια η ΤΖΕΛΛΟΥ …                  Βάζει ρότα για το Πανευρωπαϊκό 
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΖΕΛΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ αναχωρεί σήμερα ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας  για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Under21 στην κατηγορία των  -73 κιλών που διεξάγεται στη Βουλγαρία τις επόμενες μέρες.
Συνεχίζοντας την μεγάλη παράδοση της οικογένειας της  στο δρόμο του πρωταθλητισμού υπόσχεται να μεγαλώσει την κληρονομιά των επιτυχιών και εμπειριών που αποκομίζει από τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια  της.

Μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε την 3η θέση στο πανελληνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην ολυμπιακή κατηγορία των -67 κιλών  χάνοντας στις λεπτομέρειες από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας.  

Πολλά υποσχόμενη η πρωταθλήτρια μας είπε ότι θα βάλει τα δυνατά της  για να μας κάνει περήφανους για ακόμη μια φορά σαν ‘Ελληνες στο εξωτερικό.

Πρέπει να τονίσουμε επίσης το γεγονός ότι καθώς είναι  μαθήτρια της 3η λυκείου προσπαθεί και ανταπεξέρχεται και σε αυτό το κομμάτι δείχνοντας την αγάπη και το ζήλο που τρέφει σε ότι επιλέξει να κάνει διότι όπως είπε και η ίδια ένας Πρωταθλητής  πρέπει να κάνει τα πάντα . 

Σχόλια