ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ


Τι και αν αγωνίζεσαι... 
Τι και αν ματώνεις... 
Τι και αν έχεις ποιότητα ποδοσφαιριστών.... 
Τι και αν έχεις ήθος... 
Άλλοι αποφασίζουν για σένα. 

Και σήμερα δεν κέρδισες γιατί μια διαιτητική απόφαση δεν σε άφησε να διεκδικήσεις επι ίσους όρους την νίκη αφήνοντας σε με δέκα παίκτες με κόκκινη κάρτα  "ανακάλυψη"μπροστά στα μάτια μας και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κ. Μάγγου Ευάγγελου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Παλικάρια οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Κρυόβρυσης απέδειξαν σε μια ακόμη έδρα ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τούς στόχους τους. 
Έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και το 3-1 να το κάνουν 3-3 στο 68ο λεπτό. Και ενώ η Κρυόβρυση έχει κυριαρχήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου έρχεται αυτή η αποβολή να αλλάξει την αριθμητική ισορροπία του αγώνα.

Όχι όμως και την αγωνιστική αφού η Κρυόβρυση με 10 παίκτες κάνει τρείς κλασικές ευκαιρίες για γκόλ και μόνο από τύχη δεν παίρνει το τρίποντο. 
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους 22 ποδοσφαιριστές του αγώνα οι οποίοι πρόσφεραν ένα πανέμορφο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. 

Το φιλμ του αγώνα 
Στο δέκατο λεπτό ο Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης περνάει δύο αντιπάλους στο χώρο του κέντρου βγάζει μπαλιά στον Τριανταφυλλίδη Λευτέρη πλάγια δεξιά αυτός σεντράρει υποδειγματικά και ο Παπαδόπουλος Διογένης με σκαστή κεφαλιά γράφει το 0-1.

 Στο 20ο λεπτό η Δόξα κερδίζει φάουλ το εκτελεί ο Ανδρονικίδης Τάσος δεν την βρίσκει κανείς σκάει κάτω και με την βοήθειά του αέρα ξεγελάει τον Μανώλα Δημήτρη και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

 Στο 25ο λεπτό αδράνεια της άμυνας πλασέ του Παρηγορίδη και 2-1 για τη δόξα. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και πάλι της Δόξας όταν μετά από σέντρα σουτ του Παρηγορίδη απόκρουση του Μανώλα και ο επερχόμενος Γκιούρος κάνει εύκολα το 3-1.

 Από εκεί και πέρα η Κρυόβρυση βάζει την μπάλα κάτω παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μέσα σε πέντε λεπτά ισοφαρίζει το ματς. 

Στο 62ο λεπτό με σουτ του Γιαννάκη Αιχμαλωτίδη μέσα στην μικρή περιοχή μειώνει σε 2-3 και στο 68ο ισοφαρίζει και πάλι με σουτ του Τσούτση Χρωστούσε 3-3. 
Και ενώ όλα δείχνουν ότι στα επόμενα 25 λεπτά εύκολα η Κρυόβρυση θα "καθαρίσει" το ματς στο 70ο λεπτό γίνεται η φάση που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα του αγώνα αφού σε μια απλή επαφή του Μπάμπη του Ακριτίδη με αντίπαλο στη γραμμή του πλαγίου άουτ ο παίκτης της κρυόβρυσης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη γιατί όπως "είδε" ο ρέφερι "μαρκαρε αντίπαλο χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του ;. Τώρα με σηκωμένα τα χέρια ψηλά πως γίνεται να χρησιμοποιήσεις αγκώνα μόνο ο ίδιος μπορεί να μας πει. Όμως ακόμα και με δέκα η Κρυόβρυση έκανε τρεις τελικές για γκολ αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει και να κάνει την ολική ανατροπή την οποία θα είχε σαφώς περισσότερες πιθανότητες να πετύχει με 11 ποδοσφαιριστές.

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ 
Ρισβάνης(προπονητής) 
Τσιτλαχίδης , Παντζούρης , Ανδρονικίδης , Κοσμίδης Α , Κοσμίδης Δ , Βλαχόπουλος , Παπαχρήστου , Γκιούρος , Παρηγορίδης ,  Πεσιρίδης(46ο Παραστατίδης) , χ"Ιωαννίδης. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ 
Μανώλας Γιώργος (προπονητής)
Μανώλας , Λούσιος(46ο Τσάκος), Αρσενίδης , Βλάχος , Καραγιάννης , Τσεμπερλίδης , Αιχμαλωτίδης , Ακριτίδης , Παπαδόπουλος , Τριανταφυλλίδης(76ο Μούκας) , Τσούτσης(87ο Λυπιρίδης). 

Διαιτητής: Τσιγγένης Α
Βοηθοί: Μιχαηλίδης, Κάμπερ    

Γ.Α.
Ηρακλής Κρυόβρυσης 

Σχόλια