Ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ | φωτο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, όπως κάθε χρόνο την ίδια μέρα, στο γήπεδο της Ροδιανής ο ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ μεταξύ των Ουπανών και των Κατνών.
Νικητές οι Κατνοί με σκορ 2-5. 
Απίστευτη η συμμετοχή φέτος από ποδοσφαιριστές, υπήρξαν βέβαια και κάποιες σημαντικές απουσίες, κυρίως παιδιών που ζούνε μακρυά από το χωριό (Σάκης Βαλαής, Θέμης Βαλαής, Παναγιώτης Βαλαής, Χρήστος Δαβάνης κλπ) και βέβαια παιδιών που έφυγαν στο  εξωτερικό (Πέτρος Μιχαλόπουλος, Νίκος Τσιαμπαλής) και συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον να αναφέρω.

Ο κόσμος της Ροδιανής έδωσε πάντως βροντερό παρών. Ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι και τα επόμενα χρόνια και με ακόμα καλύτερα!!!!

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, μετά από απόφαση των παλαιμάχων, τιμήθηκε ο σημερινός  πρόεδρος της κοινότητας της Ροδιανής, Γιώργος Καραγιάννης, για τις  πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα της ΔΟΞΑΣ αλλά και στο χωριό!!!

το φιλμ του αγώνα
0-1  Νάσος Μαργαρίτης
0-2  Νάσος Μαργαρίτης
1-2  Κώστας  Χ Νάννος
1-3  Νίκος Δαβάκης
2-3  Αριστείδης Νάννος
2-4  Μανώλης Καλημέρης
2-5  Μανώλης Νάννος

Δυο δοκάρια για τους Κατνούς (Κώστας Ρουσιάδης σε χτύπημα πέναλτι και Δημήτρης Χλιαράς), και για τους Ουπανούς δοκάρι από τον Κώστα Χ Νάννο. 

Πολύ καλή η διαιτησία του έμπειρου διαιτητή Βασίλη Μανακίτσα!!!

Το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, αξίζει να σημειωθεί ότι αποχώρησαν όλοι οι παλαίμαχοι και τον αγώνα συνέχισαν οι πιτσιρικάδες της Ροδιανής οι οποίοι πραγματικά παρουσίασαν ωραίο θέαμα, πετυχαίνοντας στα 15 λεπτά που αγωνίσθηκαν, τα 3 από τα 7 γκολ που μπήκαν σε όλο τον αγώνα, και μας δίνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον!!!!!

Και τέλος ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους χορηγούς του αγώνα που στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση και ένα μπράβο στον ιδιοκτήτη του ΡΟΔΟΝ Γιάννη Νάννο, που στο ημίχρονο μοίρασε στους φιλάθλους ποπ κορν!!!!

Οι παλαίμαχοι με ανακοίνωση τους ευχαριστούν όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο , όπως και όλους τους χορηγούς!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!










































Σχόλια