ΕΚΑΣΔΥΜ: ΑΣ Δύναμις - Αναγέννηση Σερβίων Express-τραίνο ...!!!! Αναγέννηση Σερβίων - 65-75

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Αναγέννηση Σερβίων   σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Στην πρώτη περίοδο η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά.Έλλειψη συγκέντρωσης και πολλά αβίαστα λάθη στην άμυνα έδωσαν στους γηπεδούχους το προβάδισμα με 17-12.



Δεύτερο δεκάλεπτο και τα προβλήματα έγιναν πιο πολλά αφού στην αστοχία των Σερβίων προστέθηκε και η υπεροχή της Κοζάνης στα ριμπάουντ.Συν τοις άλλοις οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ εύστοχων τρίποντων-σύνολο 7 (επτά) σε ένα ημίχρονο.Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος και στο παρκέ και στον πάγκο με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 37-28 υπέρ της Κοζάνης.

Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά με μοναδικό παρήγορο στοιχείο ότι η διαφορά στο σκορ ήταν σχετικά μικρή και , όπως αποδείχθηκε,ανατρέψιμη.

Τρίτη περίοδος και οι οδηγίες της ανάπαυλας άρχισαν να εφαρμόζονται κατά γράμμα.Με σκληρή άμυνα και περίσσευμα ψυχής η Αναγέννηση μείωσε τη διαφορά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 52-52.Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η "αφύπνιση" του Μπρουσιώβα Σωκράτη.Ο συμπαίκτης μας έμοιαζε κυριολεκτικά σεληνιασμένος, ευστοχώντας σε αλλεπάλληλες προσπάθειες είτε δύο είτε τριών πόντων από διάφορες θέσεις και πολλές φορές υπό ασφυκτική πίεση.

Κάπου εκεί το ένστικτο της ομάδας μας "σάλπισε" τη μεγάλη αντεπίθεση.Με την ψυχολογία στα ύψη,τον Μπρουσιώβα να σκοράρει κατά ριπάς,αλλά και με συγκλονιστική άμυνα απ όλους μας,η Αναγέννηση προηγήθηκε ακόμα και με δεκαπέντε πόντους διαφορά για να πετυχει τη μεγάλη νίκη με το τελικό 65-75.

Στα μελανά σημεία του ματς η αποβολή του Alexandros Karatasos με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία σε ανύπαρκτο, όπως φάνηκε και από το βίντεο του αγώνα,πέμπτο φάουλ που του καταλογίστηκε.

Αναγέννηση Σερβίων (Παρδαλιός) Μπρουσιώβας Σ. 29 (3) -MVP, GRAND EXECUTIVE - ,Συκκάς Χ. 18, Καρατάσος Α. 12 (2 τριπ., 3 κλεψ.,4 ριμπ., 4 ασίστ,3 λάθη)
Χρήστου Χ. 7,Κονιτσιώτης Μ. 9,Βαρσαμής Α.,Κώστας Γ.,Βέκιος Χ.,Μπατσίλας Φ.,Τσιρέκας Γ.

Γήπεδο:ΔΑΚ Κοζάνης.
Διαιτητές: Κηπουρίδης-Αντωνίου.
Θεατές:44 (Τέσσερις που μέτρησα σίγουρα και καμμία Σαρανταριά δεξιά-αριστερά...)

Σχόλια