Βίκος Street Relays Κοζάνη 2017: Για δεύτερη χρονιά η "σκυτάλη" στην Κοζάνη


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθούν στην πόλη μας, οι  πρωτοποριακοί  αγώνες δρόμου "Κοζάνη Street Relays 2017",  την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης. 

Οι αγώνες διοργανώνονται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και του Δήμου Κοζάνης και εντάσσονται στη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου τα Βίκος Street Relays 2017.

Συνέντευξη Τύπου  την Τρίτη 9/5 στο Κοβεντάρειο 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Κοζάνης και ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμής 1877, σας προσκαλούν την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 ώρα 12:00 στην αίθουσα Κοβεντάρειο (οδός Χαρισίου Μούκα 7, Κοζάνη) σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των πρωτοποριακών αγώνων Κοζάνη Street Relaysπου θα πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη, την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 με σκοπό την ενίσχυση του Σύλλογος Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης. 

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.



Σχόλια