Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕΚ - ΑΣ Καρυδίτσας 0-2 | φωτο - βίντεο


Ήττα …σωτηρίας έκαναν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας απέναντι στην Καρυδίτσα.


Οι Ελπίδες έχασαν με 0-2 αλλά η ταυτόχρονη ήττα του Αργίλου από την Αγία Παρασκευή κράτησε τους κιτρινόμαυρους τρεις βαθμούς πάνω από τον Αργιλο που υποβιβάστηκε καθώς απομένει μόνο ένα παιχνίδι και υστερεί στην ισοβαθμία.



Στο παιχνίδι του Στρατιωτικού Γηπέδου οι Ελπίδες χρειαζόταν την νίκη για να σωθούν μαθηματικά ενώ στην Καρυδίτσα αρκούσε η ισοπαλία.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν μία σχετικά εύκολη και δίκαιη νίκη καθώς οι Ελπίδες ήταν άνευρες, χωρίς ιδέες και χωρίς το απαραίτητο πάθος που χρειάζονται “αγώνες-τελικοί”.

Τα δύο γκολ που πέτυχε η Καρυδίτσα σε διάστημα τριών λεπτών πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο ήταν καθοριστικά.


Πρώτα στο 16′ ο Γιώργος Παπανικολάου με ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 0-1 ενώ στο 19′, μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Νεμπίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις Ελπίδες να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα και την Καρυδίτσα να ελέγχει το ματς και να κρατάει σχετικά εύκολα την νίκη.

Η τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 14-5-2017 είναι πλέον χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς τόσο στην κορυφή (προβιβάζονται Λευκόβρυση και Ακρίτες) όσο και στην ουρά (υποβιβάζεται ο Αργιλος) όλα έχουν κριθεί.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαντζώλας): Ακριτίδης, Τσιφτσής, Κακούλης (31′ Μπεθάνης), Αβραμίδης, Αλατζάς, Τσολακίδης, Μεχτερίδης (63′ Αρνίδης), Κικίδης, Τρέβλας, Μπακόλας (46′ Σταυριανουδάκης), Κατακαλίδης.

Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ: Ποτουριάδης, Στεργιόπουλος (49′ Τοπάλης), Μουζάκι, Νεμπίου, Παπανικολάου, Γ. Τσιφτσής, Τζήκας, Μιχάϊληκ, Καραθανάσης (86′ Μπαλιάκας), Πελέκας, Καζαντσίδης (82′ Παυλίδης).

Διαιτητής: Δεληζήσης.
Βοηθοί: Χατζηγεωργίου, Βαρδιάμπαση.

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 
aekozanis.gr

Σχόλια