Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ερμής Ασβεστόπετρας – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο


Στο παραπέντε έχασε την άνοδο ο Ατρόμητος

Στο παραπέντε κυριολεκτικά έχασε την άνοδο ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας που ήρθε  ισόπαλος 1-1  μέσα στην Ασβεστόπετρα  με αντίπαλο  τον τοπικό Ερμή  στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Μπροστά σε 100 φιλάθλους  έγινε ένα παιχνίδι  με πολύ πάθος, ένταση , νεύρα αλλά και διακοπές.

Να αναφέρουμε πως ο διαιτητής κ Ζούγρας προς  το τέλος διέκοψε το παιχνίδι και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, κάτω από  τις έντονες διαμαρτυρίες των παραγόντων του Ατρομήτου,  που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή από τον πάγκο του Κωνσταντίνου Διονύση και του Παντελίδη Σάββα. 




Η ομάδα του Ατρόμητου είχε προηγηθεί στο 55΄  με 1-0 και μέχρι το  89΄κρατουσε την άνοδο στα χεριά της.  Ένα λεπτό πριν την λήξη και ενώ η μπάλα παιζόταν μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου και πολύ πλαγιά, ο τερματοφύλακας  ανέτρεψε όλα τα σχέδια  της ομάδας και  με το πέναλτι που έκανε έδωσε την δυνατότητα  στην ομάδα της Ασβεστόπετρας να ισοφαρίσει τον αγώνα και να χαθεί μ αυτό τον τρόπο η άνοδος 

Φάσεις και γκολ:
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 25΄ σε κόρνερ του Βλαδίκα , η μπάλα πήγε στην περιοχή εκεί βρέθηκε αμαρκάριστος ο Αργυρόπουλος που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και άουτ.
29΄  Ο Ατρόμητος χάνει μια μοναδική ευκαιρία  όταν το γυριστό σουτ του Αραμπατζή αποκρούει ο τερματοφύλακας ασθενώς η μπάλα σκάει κάτω και καταλήγει πλάγιο
44΄ Η Ασβεστόπετρα  είχε με τη σειρά της  μια ευκαιρία όταν ο Γκαγκανιάρας Χρήστος πέρασε και τον τερματοφύλακα αν και  πολύ πλάγια έκανε το γύρισμα αλλά ο Πιπιντάκος δεν μπόρεσε να σημειώσει το γκολ σε κενή εστία.
54΄ Ωραίο σουτ του Αβραμίδη  του Ατρόμητου εξίσου ωραία και η απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος ανοίγει το σκορ με σουτ του Αργυρόπουλου μέσα από την περιοχή , μετά από κόρνερ του Αβραμίδη, με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στο παιδί του που παρακολουθούσε τον αγώνα.
65΄ Η Ασβεστόπετρα χάνει ευκαιρία με τον Γκαγκανιάρα Χρ που ύστερα από κόρνερ πιάνει την κεφάλια αλλά καταλήγει άουτ​.
70΄ Ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρία σε σουτ του Αβραμίδη η μπάλα  άουτ.
88΄ Έχουμε την φάση του πέναλτι που  ενώ η μπάλα  παιζόταν μέσα στην περιοχή και πλάγια, την διεκδικούν δυο παίκτες,  ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου  Καρακασίδης και ο Γκαγκανιάρας Χρήστος, με τον πρώτο να ανατρέπει το δεύτερο και τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ατρόμητου.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο  Νεοφυτίδης και ισοφαρίζει  σε 1-1. Εδώ να σημειώσουμε ότι είχαμε και την πρώτη διακοπή του αγώνα με τον διαιτητή να καλεί τους επόπτες και τον παρατηρητή στο κέντρο του γηπέδου.
Δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει ο αγώνας  και οι  διαμαρτυρίες συνεχίζουν  να είναι  έντονες από τον πάγκο του Ατρόμητου με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ξανακαλέσει τους επόπτες και να αποσυρθεί στα αποδυτήρια  για περίπου 5΄. Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο ζήτησε να αποβληθούν οι παράγοντες του Ατρόμητου Διονύσης Κωνσταντίνου και Παντελίδης Σάββσς όπως και έγινε.
Μετά από πέντε λεπτά ξεκίνησε ο αγώνας και  στο
94΄ γυριστό σουτ του Γκαγκανιαρα Χρήστου η μπάλα  κατέληξε άουτ.
Μετά την λήξη του αγώνα φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν μικρό ένταση με τους ανθρώπους του Ατρόμητου αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμιτέρων έληξαν εκεί.



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.  Ζούγρας με επόπτες τους κ.κ  Τζιουβάρα και  Λαπριανίδη
Συνθέσεις:

Ερμής Ασβεστόπετρας ( Δεληγιάννης): Καραγεωργίου, Γκαγκανιάρας Δ, Πιπιντάκος, Γκαγκανιάρας Κ, Καραστογιάννης, Καραγιαννάκης(71΄ Παπδόπουλος), Δημητρίου, Χινδιρίδης, Γκαγκανιάρας Χρ, Μπαλτζής(62΄ Νεοφυτίδης), Αθανασιάδης( 56΄ Αγγελίδης),

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Αλιατίδης): Καρακασίδης, Νικολαίδης, Ιγνατιάδης, Χαριτίδης, Λεμονής, Αραμπατζής( 85΄ Κωστάκογλου), Λιούρης, Βλαδίκας(71΄Μπαλτζής Ευγγ. ), Αβραμίδης, Αργυρόπουλος , Αλιατίδης( 65΄Καρασούνας).



ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 




Σχόλια