Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής - Ερμής Πλατανορεύματος 3 - 2 | φωτο


Νικηφόρα ολοκλήρωσε η ομάδα του χωριού μας τις υποχρεώσεις της στον 1Ο όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Κοζάνης. Ο Μαπς Αγίας Παρασκευής επικράτησε με 3-2 του Ερμή Πλατανορεύματος στο γήπεδο Ροδιανής και τερμάτισε  στην 9η θέση του ομίλου με 26 βαθμούς. Εκτός του νικηφόρου αγώνα, χαμόγελα προκάλεσε και η βράβευση του επί χρόνια αρχηγού του ΜΑΠΣ Ευάγγελου Φλώρου για την προσφορά του στο σύλλογο.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και μόλις στο 11ο λεπτό προηγήθηκαν  αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Ο επιθετικός του Ερμή με σουτ εντός περιοχής έπιασε απροετοίμαστο τον τερματοφύλακα του ΜΑΠΣ και άνοιξε το το σκορ. Μετά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ΜΑΠΣ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ανέβασε απόδοση . Απάντησε αρχικά με σημαντική ευκαιρία στο 14ο λεπτό, και ακολούθησε δοκάρι από τον Καραλίγκα Φώτη στο 16’ . 

Ο αριστερός μπακ της Αγίας Παρασκευής ο οποίος βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε μονοκόμματο  σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα και είδε το οριζόντιο δοκάρι να του στερεί ένα όμορφο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με μεγάλη διπλή ευκαιρία που κατέληξε σε δοκάρι. 

Ακολούθησαν  σουτ από τον Φλώρο Στέλιο στο 21, και το Στάθη Γιάννη στο 30ο λεπτό τα οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ερμή. Έτσι φτάσαμε στο 44ο λεπτό, ο αρχηγός  Φλώρος ΣΤ., έκανε κίνηση μέσα στην μικρή περιοχή, ο Καλαμπούκας Ζήσης τον βρήκε με εξαιρετική σέντρα και με σουτ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες προς το τέλος του ημιχρόνου λόγω τραυματισμού και έλλειψης αλλαγών.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, έγινε η βράβευση του Βαγγέλη Φλώρου από την διοίκηση του συλλόγου μέσα σε αποθέωση.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με πίεση ψηλά από τον ΜΑΠΣ  ο οποίος  κατάφερε να προηγηθεί στο 53ο λεπτό με τον Καλημέρη Γιώργο. Με το σκορ στο 2-1, την ψυχολογία στα ύψη και τον Ερμή να χάνει άλλο ένα παίχτη με ενοχλήσεις, φτάσαμε στον 60ο λεπτό για την αλλαγή που περίμενε ο κόσμος. Ο αρχηγός του ΜΑΠΣ Φλώρος Στέλιος, παραχώρησε τη θέση του και το περιβραχιόνιο στο τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας Φλώρο Βαγγέλη, ο οποίος εισήλθε στο γήπεδο εν μέσω χειροκροτημάτων . 

Παρότι στο  71ο λεπτό είχαμε την αποβολή του Κωνσταντινίδη, ο ΜΑΠΣ  διατηρώντας ακόμη και μετά την αποβολή αριθμητικό πλεονέκτημα έχασε διπλή ευκαιρία με το νεοεισελθόντα και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 81ο λεπτό όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ερμής ισοφάρισε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. 


Μη αποδεχόμενος την ήττα όμως και κάνοντας κάτι που είχε κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν ο Φλώρος Βαγγέλης έβαλε σε θέση οδηγού και πάλι τον ΜΑΠΣ με κεφαλιά στο 82ο λεπτό. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, ο Λαμπρόπουλος Άκης απέκρουσε το σουτ των φιλοξενούμενων στο 86ο λεπτό και οι ποδοσφαιριστές του ΜΑΠΣ αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους.

Εν κατακλείδι, οι οπαδοί του ΜΑΠΣ πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και  τίμησαν με την παρουσία τους τον Βαγγέλη Φλώρο για την πορεία του στην ομάδα. Παρότι οι ποδοσφαιριστές του Ερμή αγωνίστηκαν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με λιγότερο παίκτη λόγω  έλλειψης πάγκου μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλεψαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής: (Παπαδόπουλος): Πάικος (85' Λαμπρόπουλος Ευάγγ.), Στάθης Θοδ., Καλαμπούκας, Καραλίγκας, Μαρκόπουλος, Λαμπρόπουλος Βασ, Φλώρος Στ. (60' Φλώρος Ευάγγ.), Στάθης Ιωάν, Σκέτας (57' Γκατζιούφας), Κωνσταντινίδης, Καλημέρης

agiaparaskevikozanis.gr








Σχόλια