Μακεδονική Δύναμη: "5ο Baby Cup" !! | φωτο


Το 5ο baby cup tae kwon do  της Μακεδονικής Δύναμης, σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης, έλαβε τέλος! 

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους που τίμησαν με την παρουσία τους το πρωτάθλημα: 
Τον περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας κύριο Καρυπίδη  Θεόδωρο, τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας, κύριο Κάτανα Ηλία, τον αντιδήμαρχο πρασίνου, κύριο Γρηγοριάδη Γιάννη ,τον αντιδήμαρχο ΟΑΠΝ κύριο Ιωαννίδη Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο ΟΑΠΝ κύριο Πλεξίδα Νικόλαο , τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κύριο Χαριτίδη Χάρη, τον ταμία της ελληνικής ομοσπονδίας tkd και πρόεδρο της ένωσης tkd βόρειου Ελλάδος κύριο Μανώλη Χρήστο και τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας tkd κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες του συλλόγου, τους εθελοντές γονείς και αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης , και σε όσους στήριξαν ποικιλοτρόπως το 5ο baby cup tae kwon do  , όλοι συντέλεσαν καθοριστικά στην επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε επιπλέον όλους τους συλλόγους που μας εμπιστεύτηκαν άλλη μια χρονιά και έδωσαν το παρόν σε αυτή τη φιλική ημερίδα.

Τέλος ένα ευχαριστώ στους διαιτητές των αγώνων που έκαναν εξαιρετική δουλειά, στους γιατρούς και στην ελληνική ομάδα διάσωσης-παράρτημα Κοζάνης για την διάθεση τους να διεξαχθούν με ασφάλεια οι αγώνες. 

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους σας,
ο πρόεδρος και το Δ Σ του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη.

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης





















Σχόλια