Στην Γ’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πέρασαν οι Μίνι-Παίδες Πόλο της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα υδατοσφαίρισης της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Γ’ Φάση (Ημιτελική) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι-Παίδων (γεν. 2004 και νεότεροι).


Υπό την άριστη καθοδήγηση των προπονητών της κ. Γεωργίου Γκιάτα και κ. Σάββα Αραμπατζίδη η Κ.Ε. Κοζάνης συνέχισε την αήττητη πορεία της και στην Β’ Φάση κερδίζοντας αυτή τη φορά με χαρακτηριστική άνεση κατά σειρά τον Πύρρο Ιωαννίνων με 15-1, τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης με 10-2 (στο ντέρμπυ του ομίλου) και τέλος τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας με 19-3.

Οι αγώνες της Β’ Φάσης του Ομίλου Πτολεμαΐδας όπου συμμετείχε η Κ.Ε. Κοζάνης έγιναν στις 21-5-2017 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Στην βαθμολογία του Ομίλου Πτολεμαΐδας 1η τερμάτισε η Κ.Ε. Κοζάνης με 9 βαθμούς (τέρματα 44-6) και 2ος ο Ο.Φ.Θ. Θεσσαλονίκης με 6 (τέρματα 29-17). Οι δύο αυτές ομάδες πήραν την πρόκριση για την Γ’ Φάση ενώ αποκλείστηκαν ο Πύρρος Ιωαννίνων (3 βαθμοί, τέρματα 16-36) και τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας (0 βαθμοί, τέρματα 11-46).

Η Κ.Ε. Κοζάνης αγωνίστηκε με τους παρακάτω νεαρούς πολίστες (σε παρένθεση τα συνολικά γκολ που πέτυχε ο καθένας στην Β’ Φάση):

Αραμπατζίδης Χαράλαμπος, Βασιλειάδης Χαράλαμπος (2), Δάλλης Αργύριος (2), Ζηνόβιος Αγγελος, Ιωαννίδης Νικόλαος, Καλαμπούκας Κριστιάν, Ματιάκης Μιχάλης, Μαυρομάτης Παναγιώτης (8), Παπαδόπουλος Νίκος (2), Πιτένης Θεόδωρος, Σιδηρόπουλος Γεώργιος (3), Σιούκρης Δημήτριος (2), Σπανίδης Αριστοτέλης (αρχηγός, 12), Τότσκας Χρήστος (13), Τσαγκαρλής Παρασκευάς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, αλλά κυρίως στους μικρούς αθλητές της ομάδας για την προσπάθεια τους, την επιμονή τους, τον κόπο που κατέβαλαν αλλά κυρίως για την αθλητική τους συνέπεια.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31-5-2017 και ευελπιστούμε ότι, αν όχι αυτή τη φορά, η ομάδα μας στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει και να πραγματοποιήσει το όνειρο της να συμμετάσχει σε μία Τελική Φάση!
kekozanis.gr

Σχόλια