Ευχαριστήριο ακαδημίας Μακεδονικού Κοζάνης


Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 5ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου "Συμμετέχω άρα κερδίζω" που διοργάνωσε η ακαδημία μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια και την στήριξη που μας πρόσφεραν, την ΕΠΣ Κοζάνης (για την παραχώρηση του ενωσιακού γηπέδου)  τον ΟΑΠΝ , και τις εθελόντριες του  Ελληνικού ερυθρού σταυρού .


Ο Ερυθρός σταυρός ήταν "ο φύλακας άγγελος" από την αρχή έως το τέλος του τουρνουά και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες όταν χρειάστηκε.

Επίσης ευχαριστούμε εκείνους που βοήθησαν με προσωπική εργασία όλες τις ημέρες, αλλά και όλες τις ακαδημίες που ευγενικά δέχτηκαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν με τα τμήματα τους στο τουρνουά, συμβάλλοντας μάλιστα με το ήθος και την συμπεριφορά τους, στην απόλυτη επιτυχία του.

Τέλος ευχαριστούμε, όλους τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών, τους προπονητές, τους γονείς αλλά και τους φίλους που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία και τους υποσχόμαστε ότι… στο επόμενο 6ο τουρνουά της ακαδημία μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι…

Σχόλια