Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης "Συμμετέχω ... άρα κερδίζω" : ..και γκολάκια και καπάκια!!! - Συγκέντρωση καπακιών για ορθοπεδικό υλικό


 Στόχοι της διοργάνωσης αποτελούν, πέρα από την διεξαγωγή υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη βάση του, η κοινωνικοποίηση και η δημιουργία σχέσεων μεταξύ παικτών και παραγόντων. 

Ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά μικρών ηλικιών δεν περιορίζεται μόνο στα γκολ και στο θέαμα αλλά παρουσιάζει έναν πολύπλευρο κοινωνικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο αυτό οι διοργανωτές, καλούν όσους κάνουν χρήση μπουκαλιών νερών και αναψυκτικών, να συγκεντρώσουν τα καπάκια σε συγκεκριμένα σημεία των γηπέδων, έτσι ώστε να βοηθηθεί προσπάθεια ανταλλαγής τους με ορθοπεδικό υλικό.

Και… γκολάκια και… καπάκια λοιπόν για να μείνει το 5ο   ποδοσφαιρικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Μακεδονικού  στη μνήμη όλων, όχι μόνο για τις επιδόσεις των μικρών ποδοσφαιριστών μέσα στις γραμμές αλλά κι έξω απ’ αυτές…

 Τα καπάκια θα δοθούν στο σύλλογο Ατόμων με αναπηρία περιφερειακής ενότητας Κοζάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.