Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1ο camp Νίκος Παπαδόπουλος - Συμμετείχαν 270 νεαροί αθλητές - Μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά πιστοποιητικά συμμετοχής | φωτο - βίντεο

Έληξε με μεγάλη επιτυχία το 1ο camp Νίκος Παπαδόπουλος που διεξήχθη το τριήμερο 23-24-25 Ιουνίου στο ΔΑΚ Κοζάνης Πάνω από 270 παιδιά συμμετείχαν στην τριήμερη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου και το χάρηκαν με την καρδιά τους.


Η ικανοποίηση  των διοργανωτών ήταν μεγάλη και  υποσχέθηκαν ότι του χρόνου το  2ο camp  θα είναι ακόμα καλύτερο   με περισσότερες εκπλήξεις για του Λιλιπούτειους  ποδοσφαιριστές του Νομού Κοζάνης.

 Την Κυριακή το απόγευμα  τελευταία ημέρα, μετά την προπόνηση δόθηκαν από τους διοργανωτές πιστοποιητικά συμμετοχής  σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο camp.

Όσοι αθλητές δεν πήραν τα πιστοποιητικά τους θα μπορέσουν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του ΔΑΚ που βρίσκονται δίπλα στο κολυμβητήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.