Συνέντευξη τύπου από το 1ο camp ποδοσφαίρου " Νίκος Παπαδόπουλος" - O "κολοσσός" του ελληνικού ποδοσφαίρου Τραϊανός Δέλλας στην Κοζάνη | φωτο - βίντεο

O  "κολοσσός"  του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πρωταθλήτριας Εθνικής Ελλάδος του 2004, Τραϊανός Δέλλας, βρίσκεται στην Κοζάνη, ώστε να δώσει το παρόν στο Camp ποδόσφαιρου "Νίκος Παπαδόπουλος".



Σήμερα το μεσημέρι παραχωρήθηκε σχετική συνέντευξη τύπου παρουσία του Τ. Δέλλα, του προέδρου του ΟΑΠΝ κ. Γιάννη Ιωαννίδη, του προέδρου του συνδέσμου προπονητών Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Παπακώστα, του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γ. Αποστόλου, και του αδελφού του Νίκου Παπαδόπουλου, Πασχάλη. 

Ο Τραϊνός θα παραβρίσκεται στην έναρξη του CAMP στο ΔΑΚ Κοζάνης σήμερα Παρασκευή στις 5:00 μ.μ. Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, θα μιλήσει στα παιδιά του CAMP, θα φωτογραφηθεί μαζί τους και θα μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες του από την μακρόχρονη καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, στο CAMP τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ειδικές διατροφικές μετρήσεις και να παρακολουθήσουν ομιλία σχετικά με την αθλητική ψυχολογία. Το CAMP διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης και την P.P.Agencies (Πασχάλης Παπαδόπουλος) στην μνήμη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Τραϊανός Δέλλας  

Γιώργος Παπακώστας πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Νομού Κοζάνης   

Γιάννης Ιωαννίδης Πρόεδρος ΟΑΠΝ 

Γιάννης Αποστόλου - Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης  

Πασχάλης Παπαδόπουλος 


Σχόλια