Παρουσία Δέλλα το 1ο Camp ποδοσφαίρου <Νίκος Παπαδόπουλος> | φωτο - βίντεο

Τον αείμνηστο Νικόλα Παπαδόπουλο,τον άνθρωπο που υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια τον αθλητισμό από τις θέσεις του ποδοσφαιριστή,του ποδηλάτη,του σκιέρ,του τεννίστα,του προπονητή ποδοσφαίρου και μπάσκετ και κυρίως του γυμναστή που αφιέρωσε τη ζωή του στο σχολικό αθλητισμό,τίμησε για 2η συνεχόμενη χρονιά η κοινωνία της Κοζάνης.

Στη μνήμη του ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων,το Σύνδεσμο Προπονητών και την εταιρεία διοργάνωσε στις 23,24 και 25 Ιουνίου το 1ο Κάμπ Ποδοσφαίρου με την επωνυμία <Νίκος Παπαδόπουλος>.

Περισσότερα από 250 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-15 ετών,χωρισμένα σε ομάδες,είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν υπό τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών του νομού,να συζητήσουν με τον πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 Τραιανό Δέλλα και να δεχτούν τις συμβουλές διακεκριμένων ψυχολόγων και διατροφολόγων.
Ο Τραιανός Δέλλας συμβούλεψε τα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο,να αγωνίζονται πάντοτε με σεβασμό στις αρχές του ευ αγωνίζεσθε και κυρίως να θέτουν ως στόχο να γίνουν σωστοί και ενεργοί πολίτες αναδεικνύοντας τις αξίες με τις οποίες αφιερώθηκε στον αθλητισμό ο Νίκος Παπαδόπουλος,το όνομα του οποίου φέρει το κλειστό γυμναστήριο του Βαλταδωρείου Γυμνασίου στο οποίο υπηρέτησε επί 30 χρόνια!

Το 1ο Camp ποδοσφαίρου Νίκος Παπαδόπουλοςπου είχε ως σύνθημα:να ξαναζήσουμε την ομορφιά του αθλητισμού και τη χαρά του παιχνιδιού,όχι στη βία και το ρατσισμό όχι στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού,εντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων Λασσάνειακαι θα διεξάγεται σε ετήσια βάση!

Λίγα λόγια για το Νίκο...

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Καισαρειά Κοζάνης το 1952.Τελείωσε το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο και σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας.Αγάπησε από μικρός τον αθλητισμό και του αφιερώθηκε με πάθος.Σε ηλικία 16 ετών φόρεσε τα χρώματα του Λασσάνη Κοζάνης,έπαιξε ένα χρόνο στη Δάφνη Αθηνών και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Φ.Σ .Κοζάνης.

Στη συνέχεια υπηρέτησε τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ από τη θέση του προπονητή με σημαντικότερη επιτυχία στην άνοδο της ομάδας της Σιάτιστα στη Β' Εθνική κατηγορία. Ταυτόχρονα ασχολήθηκε με τα κοινά παρεμβαίνοντας με αμέτρητα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, διεκδικώντας δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό για τους αδύναμους συμπολίτες του.






















Σχόλια