Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Μπάσκετ - Μπαράζ Ανόδου στην Α2: Πανσερραϊκός - Απόλλων Πτολεμαΐδας 58-54 | φωτο

Με ήττα ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την προσπαθειά του στα μπαράζ. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ από τα 6,75, και στην πολύ ΄΄συχνή΄΄ επίσκεψη του στην γραμμή των βολών (8/13 για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, 16/29 για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ), γεγονός που είχε ως συνακόλουθη συνέπεια το γρήγορο φόρτωμα παικτριών μας με φάουλ.
Προφανώς η πεποίθηση υμών αλλά κατά τα φαινόμενα και πολλών άλλων ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, δημιουργεί την ανάγκη να αγωνίζεται κάτω από ειδικές συνθήκες. Οφείλουμε να συγχαρούμε όλεςτις αθλήτριες για την χθεσινή τους προσπάθεια και να τις ενθαρύνουμε ενόψι της σημερινής. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο γιατί έτσι έχουμε μάθει να πορευόμαστε. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-10, 31-27, 44-39, 58-54 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΥ Κ.): Μηλιούδη Β., Μανάφη Ε., Χύσα Κ. 8, Τσάντα Α. 7(1), Γιαουράκη Χ., Κουζάλη Κ. 1, Κινάλη Ε., Πελτέκη Ε. 20(4), Κουτούση Κ. 17, Πιτσιάβα Ν. 5(1), Σιδερίδου Α., Πλεύρη Μ. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ Ζ.): Χωλοπούλου Σ. 6(1), Κοτζαϊτση Ε. 14(1), Κρανιωτάκη Α.3(1),Ντάλα Π. 15(1),Τσιανάκα Α., Παπαγρηγορίου Δ., Χωλοπούλου Μ. 4, Τσακμάκη Α. 6, Δανϊηλίδου Α., Γρηγοριάδου Ν. , Δεληγιώργη Ε. 6

φωτορεπορτάζ:  spotakia.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.