Γ' Εθνική: Σεφτέ με μεταγραφικό μπαμ ο Μακεδονικός Φούφα - Από Μακεδονικό σε Μακεδονικό ο Νίκος Ματούλας | φωτο - βίντεο


Εντυπωσιακό μεταγραφικό σεφτέ  έκανε ο Μακεδονικός Φούφα που ενέταξε στο δυναμικό του ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή.  

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης  Νίκο Ματούλα ο οποίος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την πρώην ομάδα του τον Μακεδονικό Κοζάνης σημειώνοντας 28 γκολ.



Αναμφίβολα πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση της Πτολεμαϊδιώτικης ομάδας.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός  παρόλο που ήταν το ''μήλο της έριδος'' για πολλές ομάδες συμφώνησε να συνεχίσει στον Μακεδονικό Φούφα.

Από Μακεδονικό σε Μακεδονικό λοιπόν για τον αριστεροπόδαρο 27χρονο που σήμερα το μεσημέρι  συναντήθηκε με την διοίκηση του Φούφα.

Οι τρεις πλευρές (διοίκηση Μακεδονικού Κοζάνης ποδοσφαιριστής και διοίκηση Μακεδονικού Φούφα)  έδωσαν τα χέρια μέσα σε λίγα λεπτά δείχνοντας την αρχική  διάθεση  όλων για θετική κατάληξη της μεταγραφής.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως ο Μακεδονικός Φουφα  μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έπεται συνέχεια.

Ποιος είναι ο Νίκος Ματούλας
Γεννημένος 23/7 /1989. αγωνίζεται με επιτυχία στην αριστερή πτέρυγα , αλλά και στο χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ αλλά και πίσω από το σέντερ φορ

Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού στη συνέχεια στην Κοζάνη 2004 στον Μακεδονικό στην Δ΄και Α΄τοπικό, στον Οδυσσέα Νυδρίου 3 χρόνια στη Δ΄εθνική , Τηλυκράτη Δ΄και Γ' εθνική, Κοζάνη Δ΄ και Γ΄ εθνική και τις δυο τελευταίες χρονιές πάλι στο Μακεδονικό Κοζάνης. 




Σχόλια