Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ελεύθερα έμειναν τα αδέρφια Καρανώτα από τους Διόσκουρους.


Το ΔΣ των Διόσκουρων Κοζάνης αποδεσμεύει τα αδέρφια Καρανώτα καθώς δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με το κοζανίτικο σωματείο για την νέα σεζόν.


Ο Τηλέμαχος Καρανώτας είχε μια συνεχή παρουσία για πέντε συναπτά έτη στην ομάδα μας μέσα από την οποία έγινε ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Γ΄ εθνικής και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Στάνισλαβ Καρανώτας έχει ήδη βρει ομάδα στην πόλη της θεσ/νίκης, την ΜΕΝΤ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπουλιώνης ύστερα από συζητήσεις των τελευταίων ημερών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο αθλητή από την Κοζάνη Καρανώτα Στάνισλαβ (1989, PF) από την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης (Γ’ Εθνική). Η Διοίκηση θα ήθελε να καλωσορίσει και πάλι τον αθλητή (υπήρξε παίκτης της ΜΕΝΤ ως έφηβος) και να του ευχηθεί να είναι υγιής και να προσφέρει με την ικανότητα και την εμπειρία του τα μέγιστα στην Ένωση.»

 dioskouroibc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.