Επεισοδιακή αποδείχτηκε η συνέχεια του τουρνουά για τα κορίτσια του Εθνικού.... τρεις αθλήτριες κατέληξαν στο νοσοκομείο με κρίσεις άγχους!!! | φωτο

   
Το πρωί τα μίνι με πολύ καλή αγωνιστική απόδοση επικράτησαν της Προσοτσάνης με τελικό σκορ 40 - 44.
   Το απόγευμα κέρδισαν με 37 - 34 τη μικτή ομάδα της Αλέξανδρούπολης.  Βρίσκονται λοιπόν στην 2η θέση της γενικής κατάταξης και συνεχίζουν αύριο κόντρα στο Πανόραμα.

   Οι Παγκορασίδες Β στον πρωινό αγώνα με το Ζεφύρι τερμάτισαν ισόπαλες με σκορ 17 - 17.
   Το απόγευμα στον αγώνα με την Προσοτσάνη 1 ηττήθηκαν με 28 - 26. Το σύστημα των αγώνων όμως και τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης μας έφεραν στην τετράδα. Συνεχίζουμε αύριο διεκδικόντας το μετάλλιο κόντρα στη Ν.Ιωνία.

   Το "επεισοδιακό" του τίτλου αναφέρεται σε δύο στοιχεία. Αρχικά επειδή τρεις αθλήτριες κατέληξαν στο νοσοκομείο με κρίσεις άγχους, στρες κ.λ.π.

   Το δεύτερο στοιχείο, που ήταν και λόγος για την επίσκεψη - διανυκτέρευση στο νοσοκομείο, αφορά κάποιους άσχετους, ή σχετικούς που το παίζουν άσχετοι  που με τα καμώματα τους προκαλούν τα νεύρα, την απογοήτευση, την αγανάκτηση και άλλα αρνητικά που κανείς δε θέλει να συναντά σε χώρους άθλησης.

   Περιμέναμε από άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία να είναι δάσκαλοι και παράδειγμα για τους μικρότερους. Να τους διδάσκουν όμως και ήθος και αξίες. Αλλά για να μεταδόσεις κάτι, πρέπει να διακατέχεσαι από αυτό πρώτα ο ίδιος.

   Το χειρότερο όμως είναι ότι δηλητηριάζουν την ψυχή ανήλικων παιδιών που μπήκαν σε ένα άθλημα, με όνειρα, φιλοδοξίες και διάθεση να καταθέσουν ψυχή, χρόνο, χρήμα... Γιατί;  Για να κάνουν κάτι που αγαπούν και για ένα και μόνο ιδανικό, που τους διδάσκει και περηφανεύεται γι' αυτό ο σύλλογος του Εθνικού:   

" Ευ αγωνίζεσθαι".

   Αφήστε τα παιδιά να παίξουν! Μην τα εμπαίζετε!
   Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στα κορίτσια μας.

   Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε από καρδιάς:

   Την ομοσπονδιακό προπονητή κα.Τριανταφυλλίδου Κική,
   τον διαιτητή κ.Φωτακίδη Γιάννη και τον προπονητή της ομάδας του Ζαφειράκη κ.Φώτη Παπουτσή που ως άτομα και πρώην αθλητές έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς παράσχοντας τις πρώτες βοήθειες στις αθλήτριες μας, μέχρι να φτάσει το ιατρικό προσωπικό του κέντρου υγείας, το οποίο επίσης ευχαριστούμε.

   Δεδομένη θεωρούσαμε την ανταπόκριση της συνοδού της ομάδας, αλλά η κα. Στάμου Γιούλα υπερέβαλε εαυτόν, στάθηκε στο πλευρό των παιδιών από την πρώτη στιγμή με αξιέπαινο τρόπο, με τρυφερότητα και στοργή, που αξίζει θαυμασμού και προβολής ως παράδειγμα για όλους τους συνοδούς!

























































































































Σχόλια