Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Απόλλων Πτολεμαΐδας: Κλείσιμο αγωνιστικής και προπονητικής περιόδου παγκορασίδων

Με ανταπόδωση του φιλικού που έγινε 18 IOYNIOY στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ, έκλεισε η χρονιά για τα τμήματα υποδομών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Σε έναν χορταστικό αγώνα που απόλαυσαν και αρκετοί φίλαθλοι και γονείς και των 2 ομάδων, δόθηκε η ευκαιρία σε κορίτσια πολύ μικρών ηλικιών να απολαύσουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την πολύτιμη εμπειρία ενός παιχνιδιού και το χαμόγελο τους στο τέλος, ήταν ότι καλύτερο για όλους μας.

Ευχαριστούμε τον πάντα φιλόξενο ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και τους ανθρώπους του, τους γονείς που συμμετείχαν και χάρηκαν, και πάνω από όλα τα κορίτσια μας, που απέδειξαν ότι διαθέτουν ικανότητες και αθλητική αξία, αρκεί να καταλάβουν πως μόνο αγαπώντας και δουλεύοντας καθημερινά μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά, όχι μόνο στον αθλητισμό , αλλά και στην ζωή γενικότερα...

Συγχαίρουμε τέλος την προπονητριά μας ΘΩΜΑΗ ΜΠΑΤΑΟΥΛΑ , για την εξαιρετική της δουλειά με τα παιδιά,τόσο όσο αφορά το αγωνιστικό και μαθησιακό κομμάτι του μπάσκετ, όσο όμως, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, και αυτό που αφορά θέματα ψυχολογίας και συμπεριφορών. Έχει αποδείξει διαχρονικά πως είναι πολύτιμη συνεργάτης και αναπόσπαστο μέλος της προσπάθειας που γίνεται στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς η σωστή ανάπτυξη των υποδομών είναι η βάση όλων. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λοιπόν και ελπίζουμε πως σε λίγους μήνες,θα ξαναβρεθούμε μαζί, πιο ώριμοι, πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε να απολαμαμβάνουμε αυτό που τόσο αγαπούμε, το ΜΠΑΣΚΕΤ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.