Αλιάκμων Αιανής: Παρελθόν ο Σωτήρης Μαυροδήμος .... Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, όλοι μαζί ενωμένοι, την νέα αγωνιστική περίοδο!

Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 25/6/2017, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν και συνέβαλαν σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο για την πορεία και τον προγραμματισμό της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στόχοι για την νέα χρονιά παραμένουν οι ίδιοι με την περσινή δηλαδή μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία, με την συμμετοχή κυρίως των νέων της ομάδος μας.

Ευχαριστούμε τον πρώην προπονητή Σωτήρη Μαυροδήμο για την συνεργασία μας τα δύο τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι, υγεία και καλή δύναμη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, όλοι μαζί ενωμένοι, την νέα αγωνιστική περίοδο με την έναρξη της προετοιμασίας και την νέα χρονιά να μοιραστούμε τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας προσφέρει η ομάδα και να μην ξεχνάμε ότι αυτό που αγαπάμε όλοι μας το έχουμε στη καρδιά μας και στη φανέλα μας λέει ΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ! 

Σχόλια